شرکت هیرو آسانسور، تامین کننده انواع آسانسورهای صنعتی
شرکت هیرو آسانسور، یکی از شرکت های فعال در زمینه طراحی، تولید و اجرای آسانسورهای صنعتی میباشد. این شرکت یکی از برترین سازندگان آسانسورهای صنعتی در کشور است که سیستم های آسانسور صنعتی را با توجه به نیاز کارفرما و نوع صنعت مورد استفاده، به طور سفارشی طراحی و تولید می کند.
آسانسور صنعتی چیست؟
آسانسور صنعتی یکی از انواع آسانسورهاست که در محیط های صنعتی همانند کارخانه ها، پروژه های عمرانی و ساخت و سازها، انبارها و …. برای جابجایی دستگاه ها، کالاها، مواد اولیه و …. به کار برده می شود.
مشخصات فنی آسانسورهای صنعتی
- ظرفیت آن ها می تواند از 500 تا 30 هزار کیلوگرم بار باشد.
- می توانند با سرعتی در حدود 2 تا 6 متر بر ثانیه حرکت کنند.
- جنس کابین کاملا از فلز بوده و با استفاده از فنس یا ورق پانچ شده است. درب آنها انواع مختلفی دارد ولی عمدتا از نوع آکاردئونی است.
- برای طراحی و ساخت ابعاد کابین به ابعاد چاهک نصب توجه می شود.
- حرکت این آسانسورها هم با سیستم کششی یا وینچ انجام می شود.
- از سیستم ترمز پاراشوت برخوردار است. از این رو به هنگام افزایش سرعت آسانسور بیش از حد مجاز، این سیستم ترمز به طور خودکار عمل می کند و از سقوط کابین جلوگیری می کند. در واقع با این سیستم ترمز، ایمنی آسانسور هم بیشتر می شود.
- این آسانسورها از سیستم بار اضافی (OVER LOAD) برخوردار است که عملکرد آن به صورت الکترونیکی است. یعنی وقتی وزن باری که در کابین آسانسور قرار دارد، بیش از حد مجاز و تعریف شده باشد، این سیستم اضافه بار به صورت خودکار وارد عمل شده و از حرکت کابین جلوگیری می کند.
- برای توقف کابین هم از ترمز الکترومغناطیسی استفاده می شود که محل نصب آن پشت الکتروموتور است. این ترمز به منظور توقف به موقع کابین آسانسور در ایستگاه لازم است و از برگشت کابین به طبقات پایین در هنگامی که درون آن بار قرار دارد، جلوگیری می کند.
انواع آسانسور صنعتی
آسانسورهای صنعتی را می توان به طور کلی به دو دسته تقسیم کرد:
- نوع اول این آسانسورها داخل چاهک آسانسور قرار گرفته و در آن جا نصب می شود. ریل های این گونه از آسانسورها از نوع T9 و T16 بوده که باعث می شود آسانسور روی آن ها به نرمی و ایمنی جابجا شود.
- نوع دوم آسانسورهایی است که برای نصب روی نمای ساختمان ها استفاده می شود. این آسانسورها قطعاتی با اندازه 3 متر دارند که روی هم دیگر نصب و مونتاژ شده است. برای حرکت آن ها هم از سیستم کششی یا راک و پنیون استفاده شده است.
نکات اساسی در استفاده از آسانسورهای صنعتی
در استفاده از آسانسورهای صنعتی باید به نکات اساسی و مهمی توجه شود. در واقع با رعایت این نکات می توانید استفاده مفیدتر و بهتری از آسانسور داشته باشید تا از بروز خرابی ها و مشکلات در سیستم آسانسور جلوگیری شود.
- لزوم سرویس دهی منظم
یکی از نکات مهم آن است که سیستم های آسانسور صنعتی باید به طور منظم و دوره ای سرویس دهی شود. تا از این طریق عملکرد مناسبی داشته باشند. علاوه بر این کنترل، بازدید و در صورت نیاز تعمیر و تعویض قطعات باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
- پیروی از دستورالعمل ها
نکته اساسی دیگر آن است که برای آن که ایمنی این گونه آسانسورها حفظ شود، باید دستورالعمل های مربوط به ایمنی آن را رعایت کنید. برای مثال نحوه حرکت و متوقف کردن و به طور کلی کنترل آن ها باید چگونه انجام شود یعنی دکمه های آن از روی پنل کنترل یا ریموت کنترل به چه نحوی استفاده شود تا آسانسور به راحتی قابل کنترل شود.
قیمت آسانسور صنعتی به چه عواملی بستگی دارد؟
قیمت آسانسورهای صنعتی تفاوت های زیادی با هم دارند و به طور کلی عواملی بستگی دارد. در واقع این عوامل تعیین کننده قیمت آسانسور صنعتی خواهد بود. در ادامه به این عوامل اشاره کرده ایم.
- نوع آسانسور صنعتی: اولین عامل تاثیرگزار در قیمت آسانسور صنعتی نوع آن است. نحوه طراحی و قطعاتی که در ساخت آسانسورها استفاده شده است و همچنین کاربرد آن ها باعث تفاوت نوع آسانسورهای صنعتی شده که البته عالم بسیار مهم در قیمت متفاوت آسانسورهای صنعتی است.
- برند سازنده قطعات و آسانسور: عامل بسیار مهمی که روی قیمت آسانسور صنعتی تاثیر می گزارد، نوع برند سازنده قطعات و همچنین خود آسانسور است. برای مثال موتور، کابین، ریل، تابلو فرمان، مانیتور، قطعات مکانیکی و … در انواع مختلفی و توسط برندها و شرکت های متعددی ساخته می شود. در واقع این تنوع برندهای سازنده باعث تفاوت های بسیار در قیمت آسانسورهای صنعتی شده است.
- ابعاد آسانسور صنعتی :ابعاد کابین عامل دیگری است که روی قیمت آسانسور صنعتی تاثیر می گزارد. به طوری که با کوچک تر شدن ابعاد، قیمت کم تر شده و مدل هایی که ابعاد بزرگ تری دارند، قیمت های بالاتری هم دارند. معمولا ابعاد کابین به سفارش کارفرما و مطابق با نیازهای وی طراحی و ساخته می شود.
- میزان ظرفیت آسانسور صنعتی :عامل سوم که روی قیمت آسانسورهای صنعتی تاثیرگزار است، میزان ظرفیت آن است. از این رو با افزایش ظرفیت و ارتفاع کابین، قیمت آسانسور هم بیشتر می شود. زیرا برای ساخت آسانسور با ظرفیت بالا که ارتفاع آن هم بالاتر برود، به موتور، گیربکس، سیم بکسل های درازتر، و …. نیاز داریم. پس در این صورت قیمت آسانسور به علت به کارگیری این قطعات و وسایل بالاتر می رود.
برای آشنایی با بالابر خودرو کلیک کنید.
آسانسور صنعتی همانطور که از نامش مشخص است، در کارخانجات و پروژه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. و برای هر صنعت به صورت جداگانه تعریف و اجرا می شوند. برخی مواقع از آسانسور صنعتی در پروژه های غیر صنعتی نیز استفاده می شوند.
کاربردهای آسانسور صنعتی
آسانسور صنعتی بر اساس کاربرد به 7 دسته اصلی تقسیم می شوند که عبارتند از آسانسورهای مناسب برای:
1- صنایع سد سازی
2- صنایع معدنی
3- صنایع نیروگاهی
4- صنایع پتروشیمی و پالایشگاه
5- صنایع دریایی
6- صنایع فولاد، مس ، آلومنیوم و روی
7- کارخانجات مختلف تولیدی و صنعتی
فهرست فوق بر اساس صنایع مختلف می تواند دسته بندی شود اما نکته حائز اهمیت اینست که برای هر صنعت و یا هر پروژه صنعتی یک آسانسور منحصر به فرد (از لحاظ جزئیات فنی) طراحی و اجرا می شود.
رعایت کامل استاندارد و ایمنی در فرایند طراحی و نصب و راه اندازی اینگونه از پروژه ها از درجه اهمیت بالایی برخوردار می باشد. از همین رو تعداد کمی از شرکت های آسانسوری توانایی طراحی و مونتاژ ، محاسبات و پیاده سازی پروژه های آسانسور صنعتی و بالابر صنعتی و آسانسور باربر را دارند مخصوصا اگر قابلیت ضد اشتعال و ضد انفجار و ضد آب بودن به پروژه افزوده گردد.
بطور مثال سکوهای نفتی ، پالایشگاه ها، مجتمع های پتروشیمی و بسیاری از واحد های صنعتی بعلت وجود گاز و پودر های قابل اشتعال در محیط شرایط بسیار ویژه ای را دارا میباشند. رعایت ایمنی در این مراکز مهمترین عاملیست که همواره به آن توجه میشود . کوچکترین جرقه توانایی ایجاد حادثه ای را دارد که به هیچ عنوان جبران پذیر نیست.
قیمت این آسانسورها برای هر پروژه به صورت مجزا محاسبه می گردد. ما می توانیم یک راه حل قابل اعتماد و مقرون به صرفه برای تمام نیازهای ، مورد نیاز شما ارائه دهیم.
انواع تکنولوژی مورد استفاده در آسانسورهای صنعتی
این آسانسورها بر اساس تکنولوژی به کار رفته در اجرا به 3 دسته اصلی تقسیم می شوند که عبارتند از آسانسورهای:
1- EX
2- High IP
3- Rack & Pinion
این فهرست شامل موارد دیگری نیز می تواند باشد که به دلیل ویژگی های بسیار خاص آن موارد و فراوانی کمتر در انواع پروژه تحت عنوان آسانسورهای خاص دسته بندی می شود.
شرکت آسانسور هیرو با تکیه بر دانش قبلی و مهندسی متخصصین خود در زمینه طراحی و تولید انواع آسانسور صنعتی ،آسانسور کارگاهی و آسانسور ضد انفجار فعالیت میکند. و آمادگی خود را جهت ارائه خدمات به کارفرمایان محترم، در صنایع مختلف از قبیل نفت و گاز کارخانجات صنعتی و تولیدی و شیمیایی اعلام نماید .
برخی توانمندی ها و ابتکارات شرکت آسانسور هیرو در زمینه آسانسورهای صنعتی
- توانائی طراحی و اجرای آسانسورهای صنعتی تمام مکانیزه
- طراحی و اجرای 15 متر آسانسور هیدرولیکی جک بغل در شرکت لنت پارس
- طراحی و اجرای آسانسور هیدرولیکی شرکت پاکسان به وزن 15 تن
- طراحی اجرای آسانسور شرکت گلستان به ظرفیت 7 تن
- طراحی و اجرای آسانسور کارخانه آرد ذرت گروه صنعتی زر ۱ تن
- طراحی و اجرای آسانسور انبار بانک پاسارگاد به ظرفیت 2 تن
- و دهها پروژه های صنعتی در کارخانجات متعدد بخش خصوصی و شبه دولتی
برای اطلاعات بیشتر درباره بالابر هیدرولیکی کلیک کنید.
نکات لازم در طراحی آسانسور صنعتی
1- با توجه به اهمیت این آسانسورها در خط تولید کارخانجات حتما از شرکتهای صاحب صلاحیت و دارای سابقه کار و پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صنعت، معدن و تجارت استفاده شود.
2- در اینگونه آسانسورها، کیفیت و کارایی اصل اول و مهمی می باشد. بایستی باتوجه حساسیت های محل اجرای آسانسورهای، مدلی مخصوص آنجا طراحی و اجرا شود.
طبق استانداردهای BS و CENELEC در انگلستان و کشورهای اروپای متحد از طبقه بندی به نام zone استفاده می کنند.
بر حسب تعریف موجود در استاندارد BS ، با عناوین zone ۲ ,zone ۱ ,zone ۰, نامگذاری شده اند :
Zone ۰ : محیطی است که در ان آمیزه ای از گاز – هوای قابل انفجار ، یا به صورت دائمی و یا برای مدت طولانی حضور دارد.
Zone ۱ : محیطی است که در ان تحت شرایط عادی ، امکان دارد که آمیزه ای از گاز – هوای قابل انفجار پدید اید.
Zone ۲ : محیطی است که در شرایط عادی ، مخلوطی از گاز – هوای قابل انفجار در آن وجود ندارد و یا اگر احتمالا پدید اید مدت ان کوتاه خواهد بود.
برای آشنایی با آسانسور کارگاهی کلیک کنید.
آسانسور صنعتی ضد انفجار
مواردی که باید در آسانسورهای ضدانفجار رعایت شود:
- نباید هیچگونه جرقه ای در آسانسورهای ضدانفجار رخ دهد بخاطر اینکه کوچکترین جرقه خطر انفجار را دنبال خواهد داشت.
- حتما بایستی موارد ایمنی باید به طور کامل رعایت شوند.
- در طراحی و نصب آسانسور ex بایستی از مدارهای انفجار یا ex استفاده شود.
- توجه داشته باشید که تمامی قطعات الکترونیکی آسانسور ضدانفجار باید از نوع ex باشند.
- قرار گیری الکترو موتور ها یا پاور یونیت سیستم هیدرولیک، تابلو فرمان، کلیدها و تمام کنتاکتورها در فضای بسته از الزامات آسانسورهای ضدانفجار می باشد.
- کلیه موارد مربوط به استاندارد ملی آسانسورهای معمولی رعایت شود.
- مقررات ATEX مراعات شود.
- نصب برچسب که به وضوح دیده شود روی دیوار کابین یا جلو درب آسانسور که رنگ حروف آن مشکی و رنگ زمینه زرد باشد و حداقل موارد زیر در آن قید شده باشد:
– نام سازنده
– تعیین نوع آن مثلاً ذکر اینکه EX است.
– کلاس و گروه گازی و یا گروه غبارهایی که دستگاه برای استفاده در آن محیط آزمایش شده است . استفاده از حرف G برای گازها و D برای محیط های حاوی غبارهای آتشگیر و نیز مشخصات بر روی برچسب درج شود. - استفاده از آلومینیوم در محل هایی که احتمال وجود فشردگی بر اثر ضربه وجود دارد کاملاً ممنوع است زیرا در این حالت عکس العمل حرارتی به وجود می آید که می تواند باعث تولید جرقه شود.
- کلیه محفظه هایی که در آن ها سیم کشی الکتریکی و یا قطعات الکتریکی وجود دارد کاملاً بسته و آب بندی باشند.
- تابلوهای کنترل و تغذیه باید در محفظه های کاملاً آب بندی شده ( با گسکت و یا حداقل 12.5 میلیمتر overlap بین درپوش و محفظه) قرار گیرند.
با توجه به خاص بودن آسانسورهای IP دار ، طراحی مهندسی در اینگونه آسانسورها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
شرکت هیرو مطابق با درخواست کارفرما و موقعیت جغرافیایی پروژه ، ابتدا طراحی آسانسور را با استانداردهای اروپایی انجام داده و بعد از ثبت سفارش تجهیزات از اروپا غربی و کسب تأییدیه های لازم، نصب و راه اندازی و کنترل کیفی را انجام می دهد.
آسانسور کارخانه چیست؟
آسانسور کارخانه آسانسوری است که در کارخانه ها و کارگاه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
در کارخانه ها و کارگاه های صنعتی و یا پروژه های عمرانی بزرگ برای منتقل کردن مواد و افراد وجود آسانسور ضروری می باشد. اما با توجه به دقت ساخت این نوع آسانسور، فقط تعداد کمی از شرکت های آسانسور سازی قادر به تولید و نصب این مدل هستند.
برخی از مردم آسانسور صنعتی را نوعی بالابر می دانند که در پروژه های مختلف از آن استفاده می شود، اما آسانسور صنعتی با بالابر تفاوت هایی در نوع طراحی، نحوه ساخت و نصب و حتی در قیمت دارند.
اما شباهت هایی نیز میان آسانسور کارخانه و بالابر وجود دارد از جمله؛ اینکه هر دو دارای یک محور هستند که بر روی آن حرکت می کنند و نوع کاربرد هر دو آنها یعنی حمل و نقل افراد و اشیاء نیز یکسان است.
این نوع آسانسور با توجه به مکانی که قرار است از آن استفاده شود متفاوت می شود برای مثال از آسانسور صنعتی در مکان های زیر استفاده می شود:
_ معدن
_ راه سازی
_ ساختمان سازی
_ کارخانه های صنعتی مختلف مانند شرکت های نفت و گاز
در هر کدام از مکان های بالا نوعی از آسانسور صنعتی با طراحی متفاوت استفاده می شود.
ساخت و نصب آسانسور کارخانه
نصب آسانسور کارخانه به دو صورت انجام می گیرد که به نوع بنا و موارد استفاده آن بستگی دارد.
_ آسانسور کارخانه که مانند سایر آسانسور ها درون چاهک آسانسور نصب می شود و بر روی ریل های مخصوص قرار می گیرد.
_ آسانسور کارخانه که بر روی نمای ساختمان نصب می گردد و دارای قطعات مختلف است که بر روی یکدیگر مونتاژ می شوند، این مدل ظاهری شبیه به بالابر دارد و سیستم حرکتی آن کششی است.
با توجه به محل نصب آسانسور صنعتی نحوه طراحی، ساخت و نصب آن نیز متفاوت خواهد بود.
به طور کلی مراحل ساخت و نصب آسانسور صنعتی به شرح زیر می باشد:
- طراحی آسانسور با ابعاد و اندازه های مشخص
- تعیین مشخصات فنی قطعات آن
- تهیه طرح و نقشه از محل قرارگیری آسانسور و مراحل نصب آن
- آماده کردن کف چاله آسانسور برای آسانسورهایی که درون چاهک نصب می شوند، و آماده سازی سکو و دیوار برای آسانسور هایی که بر روی نما نصب می شوند
- بتن ریزی کف چاهک یا سکو
- آماده کردن سازه اتاقک آسانسور
- دیوار کشی اطراف چاهک و یا مقاوم سازی و آماده سازی دیوار مورد نظر
- ساخت موتور خانه آسانسور
- آماده سازی محل قرار گیری اتاقک در هر طبقه
- کابل کشی و نصب تابلو برق
- بتون ریزی سقف چاهک ( برای آسانسور کارخانه که درون چاهک نصب می شود)
پس برای آسانسورهایی که بر روی نمای ساختمان نصب می شوند نیز باید دیوار مورد نظر آمادگی لازم را داشته باشد. برای مثال دیوار طوری ساخته شود که مقداری از اتاقک را بپوشاند( مانند تصویر بالا ) و به طور کلی ایمنی کامل برای نصب آسانسور را داشته باشد.
ظرفیت و مشخصات آسانسور کارخانه
این نوع آسانسور با توجه به اینکه در کارخانه ها یا کارگاه های صنعتی بزرگ استفاده می شوند باید علاوه بر ایمنی بالا ظرفیت بالایی نیز داشته باشند زیرا از آنها برای حمل افراد و بار استفاده می شود.
آسانسور صنعتی ظرفیتی حدود 500 کیلوگرم تا 3000 کیلوگرم را دارد و باید طوری طراحی شود که قابلیت حمل انسان و بار را به طور همزمان داشته باشد.
همچنین سایر مشخصات آسانسور کارخانه عبارتند از:
- سیستم ایمنی ترمز پاراشوت برای مواقعی که سرعت آسانسور بیشتر از حد مجاز است
- سیستم اضافه بار یا Overload برای مواقعی که میزان بار از ظرفیت آسانسور بیشتر است
- ترمز الکترومغناطیسی که بر روی الکتروموتور نصب می شود برای مواقعی که آسانسور برای خالی کردن بار متوقف شده است و از بازگشت کابین آسانسور به سایر طبقات جلوگیری می کند
همچنین سرعت آسانسور کارخانه از 2 متر بر ثانیه تا 6 متر بر ثانیه است و به میزان بار بستگی دارد.
ابعاد آن نیز با توجه به فضایی که برای نصب در نظر گرفته شده است طراحی می شود و باید به گونه ای باشد که فضای کافی برای قرار دادن بار و انسان را داشته باشد.
بیشتر آسانسور های صنعتی از ایمنی بالایی برخوردار هستند اما گاهی محل استفاده آن شرکتهایی مثل شرکت نفت است که در این مواقع ایمنی آن باید بیشتر از حد معمول باشد و اتاقک آن از مواد مقاوم در برابر آتش ساخته شده باشد.
برای آشنایی با آسانسور صنعتی در کرج کلیک کنید.
انواع آسانسور کارخانه
آسانسورهای صنعتی دارای انواع مختلفی هستند از قبیل:
- آسانسور ثابت
از این آسانسور برای حمل بارهای سنگین استفاده می شود و برای نصب نیاز به چاهک دارد تا هنگام جمع شدن با زمین هم سطح شود.
این مدل خود به سه مدل زنجیری، آکاردئونی و جک مستقیم تقسیم میشود.
- آسانسور سیار
این مدل قابلیت جابجایی با سرعت بالا دارد. همچنین قابلیت جابجایی عمودی و افقی نیز دارد.
- آسانسور هیدرولیکی
این نوع آسانسور ها با موتور الکتریکی، پمپ فشار روغن و جک هیدرولیک کار می کنند.
از مزایای استفاده از این مدل می توان به این موارد اشاره کرد؛ سهولت تعمیر، استهلاک کم، قابلیت اجرا بر روی سازه های سبک، طول عمر بالا و خرابی کم.
- آسانسور کششی
جابجایی در این مدل آسانسور به وسیله سیم بکسل و شیار فلکه کششی انجام می گیرد. نیروی حرکتی آن با استفاده از یک الکتروموتور بدست می آید.
قیمت آسانسور کارخانه
آسانسورها با توجه به کارایی که دارند قیمت های مختلفی خواهند داشت.
همچنین هر نوع آسانسور از قطعات مختلفی مانند موتور، تابلو برق، ریل، و کابین تشکیل شده اند که تمام این قطعات به صورت پکیج کامل تحویل خریدار می شود، و نوع این قطعات بر روی قیمت آسانسور تاثیر خواهد گذاشت.
اما به هنگام خرید آسانسور کارخانه باید به ایمنی و کیفیت بالای آن توجه شود نه به قیمت، زیرا این مدل آسانسور با توجه به میزان وزنی که باید تحمل کند باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
همچنین طول عمر این مدل آسانسور خیلی مهم است که این مورد نیز به کیفیت قطعات آن بستگی دارد.
برای اطلاع از قیمت دقیق آسانسور کارخانه و مدل های دیگر آسانسور می توانید به سایت ما به آدرس الکترونیکی http://www.heroasansor.com مراجعه کنید، همچنین می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و با مشاورین ما در ارتباط باشید.
آسانسور صنعتی هیدرولیک
آسانسور صنعتی هیدرولیک را می توان نوعی از آسانسور دانست که نیروی مورد نیاز برای جابجایی کابین از نیروی هیدرولیک تامین می شود. به طوری که با کار کردن موتور، پمپ هیدرولیک شروع به فعالیت کرده و مایع هیدرولیک را با فشار بسیاری به درون لوله ها هدایت می کند. این سیال پر فشار با نیروی بسیار زیادی که دارد از لوله ها به جک ها منتقل شده و باعث بالا رفتن کابین می شود. آسانسورهای صنعتی هیدرولیک طراحی نسبتا ساده ای دارد که همین سادگی طراحی باعث افزایش کارایی و راندمان آن می شود. از این نوع آسانسورها عمدتا در کارخانه های بزرگ استفاده می شود تا بار به میزان زیاد را به طبقات بالا جابجا کرد.
انواع آسانسور صنعتی هیدرولیک
انواع آسانسور صنعتی هیدرولیک را می توان به سه دسته تقسیم کرد که هر کدام، از اجزا و نیز کارایی متفاوتی برخوردار است.
- آسانسور کفی: این نوع آسانسور صنعتی هیدرولیک بدون کابین بوده و صرفا برای بالا یا پایین بردن بارهای سنگین در انبارهای مختلف استفاده می شود.
- آسانسور تمام کابین و نیم کابین: آسانسور هیدرولیک تمام کابین نوعی آسانسور است که در آن کابین به طور کامل بوده و شامل سقف، دیواره ها و درب است. اما نوع نیم کابین آن، سقف ندارد و دیواره های آن کوچک تر از نوع معمولی و استاندارد است.
- آسانسور متحرک: نوع سوم آسانسور صنعتی هیدرولیک، مدل متحرک آن است. در این آسانسور صنعتی، چرخهای مخصوصی وجود دارد که در قسمت زیر آسانسور تعبیه شده است و به کمک این چرخها عمل جابجایی اتفاق می افتد. این مدل از آسانسور صنعتی هیدرولیک عمدتا در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد که البته با استقبال زیاد کارکنان در کارخانه ها همراه بوده است.
مزایای آسانسور صنعتی هیدرولیک
در ادامه مختصرا به مزایای آسانسور صنعتی هیدرولیک پرداخته ایم. این مزایا باعث شده است که استقبال زیادی از طرف کارخانه ها برای نصب و راه اندازی این گونه آسانسورها شود:
- این آسانسورها به نحوی طراحی و ساخته می شود که به دلیل وجود سیستم هیدرولیک، می توان میزان نیرو برای جابجایی کابین را کنترل کرده و در مواقع لزوم آن را افزایش داد.
- این آسانسورها در مرحله نصب کار چندان دشواری ندارند و به سادگی قابل نصب هستند.
- از نظر دقت کنترل دستگاه های سطح بالایی به شمار می روند.
- از نظر هزینه، نصب و راه اندازی این آسانسورها مقرون به صرفه تر بوده و می توان مطابق نیاز و سلیقه مشتری یک مدل را انتخاب و نصب کرد.
- حداقل فضا را برای نصب اشغال می کند و عمق چاهک در آن ها کم تر است.
- از نظر راندمان و کارایی، دستگاه های قدرتمندی به خصوص در اجرای قوی هستند.
- به لحاظ ایمنی و امنیت در حین جابجایی، از ضریب اطمینان بالایی برخوردار هستند.
- می توان این دستگاه ها را با جریان برق تک فاز و نیز چند فاز راه اندازی کرد.
- سرویس و نگهداری این سیستم ها نیاز به اقدامات گسترده و در بازه های زمانی کوتاه مدت ندارد.
- برای نصب این سیستم ها نیازی به آن وجود ندارد که عملیات تخریبی ساختمان به میزان زیاد انجام شود و تنها با اندکی تخریب می توان این سیستم ها را نصب و اجرا کرد.
- هزینه تعمیرات این سیستم ها نسبتا کم بوده و از این نظر برای کارفرمایان بسیار مقرون به صرفه است.
قیمت آسانسور صنعتی هیدرولیک
قیمت آسانسور صنعتی هیدرولیک به عوامل متعددی بستگی دارد که آگاهی از این عوامل می تواند در انتخاب و خرید یک دستگاه با قیمت مناسب برایتان مفید واقع شود. این عوامل می تواند شامل قدرت و میزان ظرفیت کابین، تعداد توقف ها، طول مسیر جابجایی در ساختمان، ابعاد قطعات، سایز و ابعاد سکو، میزان برق مصرفی، جنس قطعات و کیفیت آن ها و …. باشد. از این رو لازم است به هنگام انتخاب یک آسانسور صنعتی هیدرولیک، حتما با یک کارشناس مشورت کنید تا بهترین نوع سیستم که قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای هم برایتان داشته باشد، به شما پیشنهاد کند.
اصالت برند
(اعتماد صنایع صاحب نام کشور؛ افتخار هیرو آسانسور)
برخی نمونه پروژه های آسانسور صنعتی
صنایع پزشکی و داروئی
– هلدینگ داروپخش – داروسازی فروغ سلامت – تجهیزات پزشکی پویندگان – رستاژن دارو – داروسازی جم – تنسیم دارو – کلینیک مهرگان قزوین – شرکت تدبیر کالای جم – شرکت آریا دارو – شرکت کیمیا دارو |
صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی
– پلیمر آریا ساسول – پتروشمی پارسیان – پتروشیمی جم – پالایشگاه گاز آدیش – پروژه مارون (آسانسور ضد انفجار) |
صنایع فولاد، مس، سنگ آهن
– مس سرچشمه – فروسیلیس خمین – سنگ آهن احیای سپاهان – مهندسی بین المللی فولاد تکنیک – پروژه مس خاتون آباد- آهک – پروژه تارا ( تصفیه خانه مس ) |
صنایع غذایی
– هلدینگ زر – گلستان – مینو – طبیعت – خشکبار طلایی قزوین |
سایر
– هلدینگ فرتاک – پیشگام – شرکت 4 شین – آسه تجارت – نیروگاه خورشیدی خمین |
صنایع خودرو
– سایپا پرس – همگام خودرو – سایپا – ایران خودرو – مدرن صنعت |
صنایع لاستیک و پلاستیک
– شرکت کویر تایر – شرکت لاستیک سهند – شرکت پارمیدا – لنت پارس – شرکت ایران تایر |
بانک ، بیمه
– بانک انصار – بانک پاسارگاد – بانک ملل – بیمه آسیا |
تصاویر و ویدیوهای پروژه های صنعتی هیرو آسانسور
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
88882500