هم اکنون درخواست خود را ثبت کنید و یا با کارشناسان ما صحبت کنید.

مطالبی مفید برای مدیران ساختمان

خدمات سرویس و نگهداری شرکت آسانسور هیرو در چه شهرهایی انجام می شود؟

دفتر شرکت آسانسور هیرو در تهران واقع می باشد و علاوه بر آسانسور شهر تهران بزرگ شهرهای اطراف تهران همانند لواسان، دماوند ، اوشان و فشم هم تحت پوشش سرویس و نگهداری هیرو می باشد.
همچنین دارای نمایندگی رسمی در استان البرز و آذربایجان شرقی می باشد.

از چه راههای می توان خدمات درخواستی از آسانسور هیرو را ثبت کرد؟

از طریق مختلف من جمله تماس تلفنی، چت آنلاین از طریق سایت، ارسال ایمیل یا پیام از طریق سایت و از همه مهم تر با نصب اپلیکیشن هیروآسانسور می توانید خدمات درخواستی خود را اعلام فرمائید. یا اینکه مشاوره رایگان کسب کنید.

محاسبه هزینه تعمیرات آسانسور چگونه است؟

هزینه تعمیرات بستگی به نوع تعمیر دارد. در صورتی قرارداد سرویس و نگهداری با شرکت داشته باشید معمولا تعمیرات جزئی بصورت رایگان انجام می شود. در خصوص تعیمرات کلی و اساسی هم پیش فاکتور صادر می شود و بعد از تاییدیه کارفرما تعمیرات انجام می شود.

سرویس ها در چه فاصله زمانی ای باید انجام شوند؟

سرویس ها حداقل ماهی یکبار انجام می شود ولی در پروژه های خاص و پرترافیک امکان ارائه سرویس بصورت ماهی دوبار و خدمات شبانه روزی و سرویس کار مقیم وجود دارد.

مهمترین نکات بیمه آسانسور که بهتر است قبل از خرید بدانید

راهنمائی در مورد بیمه آسانسور

آسانسور از جمله وسیله نقلیه است که مورد استفاده تمام گروههای سنی قرار می گرد. و نظر به  موارد استفاده‌ای که آسانسور در ساختمان‌های  مختلف مسکونی، سازمان‌ها و ادارات دارد و ماهیت این وسیله پراستفاده ممکن است خسارات جانی و مالی مختلفی را داشته باشد. برای جبران همه هزینه‌ها وخسارت‌های جانی و مالی داشتن بیمه آسانسور می‌تواند بخشی از نگرانی های چنین حوادثی را کاهش دهد.

بیمه آسانسور چیست و به عهده چه کسی است؟

تهیه بیمه آسانسور برای همه ساختمان‌های اداری و تجاری و مسکونی معمولا بر عهده مدیر ساختمان می‌باشد. چرا که اگر اتفاقی پیش آید که خسارت جانی و یا مالی به همراه داشته باشد مالک، مدیر ساختمان، شرکت‌های سرویس و نگهداری آسانسور مسئول حادثه هستند و باید خسارت پیش آمده را جبران نمایند. از این رو تهیه بیمه آسانسور برای پرداخت چنین خساراتی علی رغم اجباری نبودن این بیمه نامه، لازم و ضروری می‌باشد.

وظایف مدیر ساختمان و مجموعه در رابطه با بیمه آسانسور چیست؟

معمولا همه مدیران ساختمان از زمان نصب و راه اندازی  و در زمان استفاده از آسانسور وظایفی را بر عهده دارند که باید به صورت دوره‌ای تمامی موارد ذیل را انجام دهند:

  • همه آسانسور‌ها از زمان نصب و راه اندازی اولیه باید از لحاظ داشتن گواهی استاندارد از موسسه استاندار ایران بررسی و کنترل شوند چرا که برای تهیه پایان کار ساختمان از شهرداری، داشتن گواهی استاندارد آسانسور الزامی می‌باشد.
  • هر مدیر ساختمانی موظف است که برای سرویس و نگهداری آسانسور با شرکت های معتبر که دارای مجوز فعالیت از وزارت صنایع و معادن هستند، قرارداد سالیانه داشته تا در زمان های مقرر برای بررسی آسانسور مراجعه کرده و بررسی های لازم برای سلامت آسانسور را انجام دهند.
  • تهیه بیمه مسئولیت آسانسور از یک شرکت معتبر بیمه ای برای تمامی آسانسورهایی که در ساختمان نصب هستند باید از طرف مدیر ساختمان انجام شود.
  • ممکن است که هر ساختمان دارای دو نوع آسانسور نفر بر و حمل بار باشد که بر اساس مشخصات هر آسانسور باید بیمه آسانسور توسط مدیر ساختمان تهیه شود.

آیا بیمه مسئولیت آسانسور اجباری است؟

بیمه مسئولیت آسانسور بیمه نامه اجباری نیست اما به خاطر اتفاقاتی که ممکن است به هر دلیلی در زمان استفاده از  آسانسور پیش بیاید داشتن بیمه آسانسور الزامی به نظر می رسد. اما از نظر قانون الزامی برای خرید بیمه مسئولیت آسانسور وجود ندارد.

بیمه آسانسور بیشتر مناسب چه مراکزی است؟

معمولا در همه ساختمان‌های اداری، تجاری و مسکونی چند طبقه استفاده از آسانسور برای سهولت در رفت و آمد یکی از ابزارهای ضروری برای زندگی بوده و تبدیل به یکی از تاسیسات اصلی هر ساختمان شده است. از این رو هر ساختمانی که آسانسور نفر بر و یا آسانسور حمل بار داشته باشد بهتر است که بیمه آسانسور داشته باشد. به عنوان مثال ممکن است بر اساس نیاز هر ساختمان چند نوع آسانسور در آن مورد استفاده قرار گیرد، مخصوصا در بیشتر ساختمان های تجاری که آسانسور حمل بار در کنار آسانسور نفر بر وجود دارند، تهیه بیمه آسانسور برای هر کدام از آسانسور‌ها بر اساس نوع و مشخصات همان آسانسور الزامی می‌باشد.

پوشش‌ها و سقف تعهدات به چه صورت است؟

در بیمه آسانسور بر اساس مشخصات و ظرفیت هر آسانسور و پوشش‌های مورد درخواست بیمه گذار تعهدات آن بیمه نامه مشخص می‌شود. به عنوان مثال در هر آسانسور نفر بر، تعداد افراد مجاز به صورت ظرفیت آسانسور در مشخصات فنی آسانسور ذکر شده است و بیمه نامه دقیقا بر اساس این مشخصات از سوی شرکت بیمه صادر می‌شود. اما در بیمه های آسانسور حمل بار بیمه گذار می‌تواند علاوه بر پوشش جانی پوشش مالی را نیز برای بیمه نامه خود خریداری نماید.

بیمه آسانسور

پوشش‌های جانی و مالی بیمه مسئولیت آسانسور عبارتند از:

  • پوشش فوت
  • پوشش نقص عضو
  • پوشش هزینه های پزشکی
  • پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر

میزان تعهدات در هر بیمه نامه بر اساس شرایط و مشخصات آن آسانسور و شرایط درخواست بیمه گذار مشخص می‌شود.

قیمت بیمه آسانسور چطور محاسبه می‌شود و چقدر است؟

استعلام هزینه بیمه آسانسور بر اساس چند فاکتور زیر محاسبه می‌شود:

  • نوع کاربری آسانسور
  • ظرفیت آسانسور بیمه شده
  • میزان تعهدات مورد درخواست بیمه گذار
  • تعداد طبقات توقف
  • سن آسانسور

در برخی از شرکت‌های بیمه موارد زیر به حق بیمه آسانسور  اضافه می شود:

  • اگر کابین آسانسور بیمه شده بدون درب باشد ۵درصد اضافه نرخ به قیمت بیمه آسانسور اضافه می شود.
  • بیمه آسانسور در ساختمان های تجاری و اداری ۱۰ درصد اضافه نرخ به حق بیمه اضافه می شود.
  • بیمه آسانسور برای آسانسورهایی که در ساختمانهای بالای ۱۰ طبقه نصب شده اند ۱۰ درصد اضافه نرخ دارد.
  • اگر مسئولیت نصاب نگهدارنده و سرویس کار تحت پوشش قرار بگیرد ۲۰ درصد به حق بیمه اضافه می شود.
  • اگر چند مورد از موارد گفته شده که دارای اضافه نرخ روی حق بیمه می شوند  و از سوی بیمه گذار درخواست داشتن پوشش را داشته باشد علاوه بر اضافه نرخ های موجود، ۲۰ درصد دیگر مازاد به حق بیمه اضافه می شود.

در محاسبه بیمه آسانسور بر اساس تعهدات پزشکی مورد درخواست و بر اساس ظرفیت آسانسور می‌توانید قیمت بیمه آسانسور متفاوت کند.

کدام شرکت‌ها بیمه آسانسور را ارائه می‌دهند؟

بیمه آسانسور یکی از انواع بیمه مسئولیت است که تقریبا همه شرکت های بیمه این نوع بیمه نامه را ارائه می‌کنند. از جمله بیمه آسانسور ایران، بیمه معلم،  ایران و …

مشاوره بیمه آسانسور

برای خرید بیمه آسانسور حتما باید بیمه گذار فرم پیشنهاد بیمه مسئولیت آسانسور توسط بیمه گذار بر اساس مشخصات کامل آسانسور مورد بیمه از قبیل ( نوع درب طبقات، نوع درب کابین، نوع موتور گیربکس، نوع اجزاء تشکیل دهنده تابلو فرمان، نوع ترمز و سال نصب) تکمیل شود. تعداد طبقات، ظرفیت، نوع کاربری و آدرس ساختمان مورد بیمه ، نحوه سرویس و نگهداری آسانسور،  میزان تعهدات درخواستی بیمه گذار همه مواردی هستند که باید از سوی بیمه گذار به شرکت بیمه گر اعلام شود.

کارشناسان شرکت آسانسور به عنوان مشاور امین شما جهت بیمه آسانسور آماده پاسخگوئی به شما عزیزان هستند.

 

با ما تماس بگیرید

02188882500

راهنمای کامل نظافت آسانسور در محیط کار و آپارتمان

نکاتی پیرامون نظافت آسانسور ها

آسانسور ها  معمولا از جمله فضاهای پر رفت و آمد ساختمانها محسوب می‌شود که همین موجب می‌شود نظافت آسانسور از اهمیت بالایی برخوردار باشد. هرچند بسته به میزان رفت و آمد افراد در طول روز می‌توان نظافت آسانسور را روزانه یا هفتگی انجام داد. اما در هر حال باید برنامه‌ای برای تمیز کردن آن در نظر گرفته شود.

چه بخواهید خودتان این کار را انجام دهید چه از نیروی خدماتی کمک بگیرید، باید نکاتی را درباره نظافت آسانسور بدانید.

چند نکته کلی که لازم است درباره نظافت آسانسور بدانید

  • برای نظافت آسانسور،  باید ابتدا آسانسور از سرویس خارج شود. و این کار توسط متخصصین مربوطه انجام شود.  به همین منظور باید این کار زمانی انجام بگیرد که افراد زیادی از آسانسور استفاده نمی‌کنند. این می‌تواند شب، صبح زود یا در شرکت‌ها بعد از ساعت کاری انجام شود.
  • درب آسانسور در تمام مدتی که در حال نظافت آسانسور هستید باید باز بماند.
  • با توجه به اینکه آسانسور از چه جنس و موادی ساخته شده از شوینده صحیح باید برای تمیزکردن دیوارها و کف آن استفاده شود.
  • سقف آسانسور و دیواره‌های آن را ابتدا با یک دستمال خشک گردگیری کنید.
  • از چهارپایه یا نردبان برای تمیز کردن سقف استفاده کنید که تسلط بیشتری داشته باشید.
  • برای تمیز کردن دکمه‌های آسانسور از اسپری استفاده نکنید.
  • کف آسانسور را با تی نمناک تمیز کنید. تی خیس موجب می‌شود کف آسانسور لک شده یا رده‌های تی روی آن باقی بماند.
  • از بالا به پایین شروع به تمیز کردن کنید تا از آلودگی مجدد مناطقی که تمیز کرده اید، جلوگیری شود.

چه قسمت‌هایی از آسانسور باید تمیز شوند؟

1 – ریل‌ها

در نظافت آسانسور، در درجه ی اول نظافتِ عناصر قابل مشاهده در کابین از قبیل کف، آینه، چراغ، دکمه، دارای اهمیت است.

با این حال، مهم است که در نظر داشته باشید که تمیز کردن ریلها و پیت (چاهک) نیز حائز بسیار می باشد.  چرا که در صورت عدم تمیزی ریل و پیت، در عین حال که در حرکت آسانسور اختلال ایجاد می شود، آسانسور از یک پکیجِ کامل بودن فاصله می گیرد.

دسترسی به حذف گرد و غبار و ذرات ریز کمی پیچیده به نظر می رسد. بهتر است از برس یا قلم مو برای خارج کردن این ذرات استفاده کنید. همچنین در بیش تر موارد یک جاروبرقی قوی می تواند کمک موثری باشد.

2 – سقف، چراغ ها و دکمه های شاستی احضار

برای نظافت سقف به نردبان نیاز دارید. سقف و چراغ ها را با یک پارچه مرطوب و با یک پارچه خشک تمیز کنید. دقت کنید که از پارچه ای استفاده کنید که روی سطوح ایجاد خراش نکند. هرگز پاک کننده را بر روی دکمه ها و چراغ ها اسپری نکنید زیرا ممکن است به آنها آسیب برساند. میزان کمی از پاک کننده را روی دستمال نرمی اسپری کنید و سپس دکمه ها و چراغ ها را تمیز کنید.

برای تمیزکردن دکمه‌های آسانسور از دستمال نمناک استفاده کنید و اسپری را مستقیم به روی دکمه‌ها نپاشید.

3 – کف و آینه

کف و آینه ی یک آسانسور عناصری هستند که در عین حال که در مرکز مشاهده قرار دارند، در معرض خاک بیشتری قرار می‌گیرند. بنابراین نظافت آن‌ها باید با حداکثر حساسیت انجام گیرد. برای زدودن گرد و غبار از کف و درزهای آسانسور از جاروبرقی‌ با قدرت بالا استفاده کنید. آدامس یا قیر را با چاقوی پلاستیکی بردارید. توجه کنید که لکه‌های آب و نوشیدنی که به هر دلیلی ممکن است کف آسانسور مشاهده شود، باید سریعا خشک شود. بسته به نوع آسانسور ممکن است کفپوش کابین آسانسور شما از جنس سنگ‌ و یا حتی کفپوش از جنس موکت باشد.

برای نظافت هر کدام از این کفپوش‌ها باید از شوینده‌های متناسب با جنس کفپوش استفاده شود. بدیهی است روش لکه‌بری نیز برای هر کدام از این کفپوش‌ها متفاوت خواهد بود. برای آینه، مانند پنجره باید از روزنامه یا یک دستمال پارچه ای نرم و یک پاک کننده شیشه ای استفاده شود.

هرچه آینه آسانسور تمیزتر باشد روشنایی آسانسور بیشتر می‌شود و افراد در آن فضا احساس بهتری خواهند داشت.

4 – دیوارها و درها

در اغلب موارد، دیوارها و درب آسانسور از فولاد ضد زنگ ساخته شده است، بنابراین تمیز کردن این مواد باید با توجه و مراقبت فراوانی انجام شود. برای دستیابی به یک نتیجه بهتر، با یک پارچه مایکروفایبر آغشته به کمی سرکه، سطوح فولادی را تمیز کنید. بعد از نظافت آسانسور می‌توانید از محلول‌های پولیش استفاده کنید تا نظافت آسانسور برای مدت بیشتری حفظ شود و جای دست و آلودگی‌های مختلف دیرتر روی نظافت آسانسور اثر سوء بگذارند. کانالِ در آسانسور باید خالی از گرد و غبار باشد. به این جهت آسانسور را در همه ی طبقات متوقف کنید و داخل و خارج در را با دستمال مرطوب و سپس دستمال خشک تمیز کنید. برای تمیز کردن کانال و درزهای در از برس یا قلمو استفاده کنید.

برای تمیزکردن دیوارهای آسانسور از دستمال مایکروفایبر استفاده کنید که روی دیوارها خط و خش نیفتد.

5 – پیت یا چاهک

پیت یا چاهک یکی از مناطقی است که بسیاری از مردم به یاد نمی آورند یا نمی دانند که وجود دارد بنابراین در نظافت آسانسور آن را در نظر نمی‌گیرند. نباید به پاکیزگی این منطقه آسانسور بی توجه بود. چرا که تمام زباله‌ها می‌توانند از طریق شکاف ایجاد شده بین در و کف، در این منطقه جمع شوند. برای این کار باید از افراد متخصص استفاده شود. اطمینان پیدا کنید که پیت حداقل یکبار توسط سرویس کار مجاز در ماه تمیز شود.

جمع بندی

نظافت آسانسور را با توجه به میزان رفت و آمد به صورت روزانه یا هفتگی انجام دهید.

نظافت آسانسور بسیار حائز اهمیت است زیرا علاوه بر داشتن رفت و آمد زیاد ، باید یک تصویر خوب در ذهن افراد ایجاد کند. آسانسورهایی که مخصوص حمل بار هستند اغلب زودتر از سایر آسانسورها آلوده شده یا آسیب می‌بینند، بهتر است هرزگاهی نسبت به سالم بودن اینگونه آسانسورها اطمینان حاصل شود. همچنین آسانسورها در بیمارستان یا مرکز بهداشتی بزرگ باید حداکثر تمیزی را داشته باشند. باید اطمینان یافت آیا کابین آسانسور از خاک یا باکتری ها عاری هستند یا خیر. و در صورت نیاز چندین بار در روز نظافت شوند.

بسته به استفاده ای که از آسانسور می شود، نوع نظافت و نگه داری آن متفاوت است. علاوه بر این، آسانسور کثیف می تواند در کاربران بی اعتمادی یا ناامنی ایجاد کند. بنابراین، تمیز کردن آسانسورها باید در مراکز مسکونی، تجاری، صنعتی و بهداشتی یک اولویت باشد.

پروتکل سرویس و نگهداری آسانسورها در شرایط کورنا

هیرو آسانسور تلاشهایی مبنی بر جلوگیری از شیوع ویروس کوید -19 (کرونا) را پشتیبانی می کند. ما این کار را با اعمال اقدامات دقیق ایمنی و بهداشت داخلی مطابق با توصیه های سازمان بهداشت جهانی (WHO) و مقررات مربوط به دولت و همچنین اقدامات سازمانی برای اطمینان از حمایت ویژه از کارکنان انجام می دهیم. در عین حال ، به عنوان یکی از ارائه دهندگان خدمات پیشرو سرویس و نگهداری آسانسور در ایران ، وظیفه داریم به علت تردد مداوم در ساختمان ها ، به ویژه برای زیرساخت های مهم مانند بهداشت و تأسیسات عمومی تمهیدات ویژه ای را اعمال کنیم.

ادامه مطلب…

برخی از مسئولیت های مهم مدیر ساختمان در سرویس آسانسور

به دلیل حوادث متعدد مربوط به آسانسور، استاندارد آسانسور از سال 1377 تلاش‌های زیادی برای تدوین استاندارد ملی صورت گرفت. از سال 1383 استاندارد سازی آسانسور الزامی شد. به موجب این استاندارد و قوانین ساختمان، مالکین موظف‌اند برای تمامی آسانسورها گواهی استاندارد آسانسور اخذ کنند. قانون موظف می دارد که مالکین برای گرفتن پایان کار ساختمان خود، گواهی استاندارد آسانسور اخذ کنند. تولیدکنندگان و اپراتورهای آسانسور سیستم های آسانسور باید اطمینان داشته باشند که سازه های آسانسور به گونه ای طراحی و نگهداری می شوند که بتوانند با اطمینان،بار یا تجهیزات را حمل کنند و همچنین از تمامی فرامین نظارتی استاندارد، استاندارد ادواری آسانسور استفاده کنند .طبق ظوابط و الزامات مبحث 22-2-6 مقرارات ملی ساختمان ، مسئولیت هرگونه حادثه ناشی از عدم عقد قرارداد سرویس و نگهداری و بازرسی و دریافت تاییدیه استاندارد ادواری آسانسور با شرکت های دارای مجوز در آپارتمان ها، به عهده مدیر ساختمان و یا مالک است .

شرکت آسانسور هیرو

بدین ترتیب اگر سرویس و نگهداری آسانسور مستمر و منظم بازرسی ادواری سالیانه برای آسانسور، انجام نشود و حادثه ای رخ دهد، کلیه مسئولیت های حقوقی و کیفری آن بر عهده مدیر ساختمان یا مالک است و با توجه به اطلاع رسانی سازمان استاندارد در جراید، دیگر توجیهی برای فرار از مسئولیت در محاکم قضایی وجود ندارد!

اصلی ترین و مهمترین مسئولیت آسانسورها مربوط به مالک یا مدیران ساختمان است چرا که صاحب اصلی آسانسور به طور کامل یا حتی به صورت یک سهامدار،مالک ساختمان است و مدیر ساختمان وکیل ساختمان است و به عنوان استفاده کننده و ذینفع اصلی آسانسور، کمی عجیب به نظر میرسد که یک مالک رغبتی برای دریافت استاندارد ادواری آسانسور خود نداشته باشد .

شرکت آسانسور هیرو

برخی از مسئولیت های مهم مدیر ساختمان :

  1. فراهم نمودن شرایط مالی مناسب جهت صرف هزینه های مورد نیاز برای دریافت استاندارد ادواری آسانسور
  2. انتخاب یک شرکت آسانسور حقوقی معتبر که دارای صلاحیت فنی کافی در مورد اظهارنظر و اجرای عملیات لازم جهت به استاندارد رساندن آسانسور باشد.
  3. در خواست بیمه نمودن آسانسورها توسط شرکتهای معتبر در برابر بروز حوادث احتمالی بوسیله شرکت های پشتیبانی دهنده سرویس و نگهداری
  4. تامین هزینه درخواست از شرکتهای بازرسی آسانسور جهت بازرسی آسانسورهای قدیمی و ارائه لیست عدم تطابق با استانداردهای مربوطه

استاندارد ادواری آسانسور

در پی عملکرد ممتاز شرکت هیرو آسانسور در خصوص اخذ استاندارد ادواری، امکان صدور گواهی استاندارد ادواری جهت آسانسورهای  تحت سرویس این شرکت فراهم گردیده است .

شرکت هیرو آسانسور پس از طی مراحل اخذ استاندارد ادواری و ارائه گواهینامه سازمان استاندارد نسبت به اقدام برخی از مسئولیت های خود در واحد سی آر ام پشتیبانی اقدام می نماید . این مسئولیت ها عبارتنداز :

  1. انجام سرویس مناسب آسانسور مطابق با چک لیست معتبر به صورت منظم
  2. بازرسی کلیه قطعات و ارائه گزارش مکتوب به مالک یا مدیر ساختمان در زمینه موارد خطرآفرین جهت جلوگیری از حوادث احتمالی
  3. توجیه و ترغیب مالک یا ساختمان جهت اخذ استاندارد ادواری آسانسور
  4. استفاده از افراد مجرب و آموزش دیده در اجرای امور سرویس و نگهداری

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست کارشناسی رایگان از آسانسور خود با کارشناسان هیرو آسانسور تماس بگیرید.

02188882500

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.