اغلب بهترین راه برای دسترسی به بیمارستان در مواقع اضطراری، هلیکوپتر است. هنگام انتقال بیمار، انعطافپذیری یک آمبولانس هوایی هلیکوپتر میتواند قابل توجه باشد و بیماران را قادر میسازد تا در سریعترین زمان ممکن به بیمارستان خانگی خود برسند. آمبولانسهای هوایی هلیکوپتری اغلب برای پروازهای کوتاه استفاده میشوند، زیرا توانایی منحصربهفردی برای فرود مستقیم روی پشت بام بیمارستانها دارند. برای اطمینان از حمل و نقل روان و ایمن افراد برای این پروژه چالش برانگیز، DOPPLER باید از مشخصات و دستورالعمل های طراحی خاصی پیروی می کرد.
قوانین حمل و نقل هوایی تصریح می کند که هنگام فرود هلیکوپتر هیچ چیز نمی تواند در اطراف منطقه بالگرد بیرون بزند. این به این معنی است که آسانسور باید در زمانی که از آن استفاده نمیشود، با سطح بالگرد هم سطح شود، و باید بتواند کابین را در زمانی که کارکنان و بیماران برای پایین آمدن از آسانسور استفاده کنند، بفرستد.
این بالابر به طور ویژه برای انتقال بیماران از فرودگاه به اورژانس در شرایط بهینه طراحی شده است. به همین دلیل شرایط محیطی حاکم بر منطقه بسیار مورد توجه قرار گرفت. برای ایجاد پایداری و استحکام، بالابر مجهز به دو پیستون بود که به آن کمک می کند تا به بالاترین سطح خود برسد و آن را قادر می سازد کابین آسانسور را به خارج از شفت آجری به منطقه هلی پد هل دهد. علاوه بر این، آسانسور همچنین دارای یک سیستم زنجیر دوگانه “غیر نوسان” است که کابین را در بالاترین موقعیت خود، حتی در هنگام بادهای شدید ثابت نگه می دارد.
یکی دیگر از عواملی که شرکت هیرو باید با آن مقابله می کرد یافتن راه حلی برای جلوگیری از خوردگی ناشی از محیط اطراف بود. برای مقاومت در برابر محیط خورنده که در آن نصب شده است، سیستم الکتریکی و جعبه های برق آسانسور دارای رتبه IP هستند. برای محافظت از ساختار فولادی آسانسور، هیرو از یک سیستم پوشش با دوام بالا (C5-M) استفاده کرد.
شرکت هیرو آسانسور به عنوان یکی از با همکاری شرکت اکسل ایتالیا (Axel) که یکی از معدود کمپانی های آسانسور در جهان است که می تواند آسانسورهای دارای چاه معلق را متناسب با خواسته ها، نیازها و حتی آرزوهای معماران، طراحان و مهندسینی که نیازمند آسانسور منحصر به فرد برای پروژه های خود هستند، طراحی و تولید کند.
هلی پد :
در ساختمان های بالای ۴۵ متر ، نصب محل فرود هلیکوپتر ( هلی پد )، اجباریست. در کشور ایران نیز، در ساختمان های بالای ۱۶ طبقه استفاده از هلی پد اجباریست و بیشترین کاربرد این سیستم، برای جابجایی بیماران در شرایط اضطراری میباشد.
حال آنکه این سیستم دارای معضل بسیار بزرگی است:
بیماری که دارای شرایط وخیم است، چگونه میتواند از پله کان آخرین طبقه بالا برود؟
اگر بیمار بر روی برانکارد باشد، تیم امداد برای جابجایی آن، با سختی های فراوانی روبرو خواهد شد!
آنچه که در این ویدیو مشاهده می کنید، مربوط به (بیمارستان سنت پترزبورگ) است.
می توان دیدکه چگونه کابین آسانسور با تمام متعلقات از چاه آسانسور خارج میشود، چراغهای مخصوص محیط (فقط مخصوص این طبقه) را روشن کرده و درب را باز مینماید.
طراحی بسیار منحصر به فرد که نیاز بسیار مهمی را برطرف می کند، در نتیجه فضای بیشتری را برای هلی کوپتر فراهم می سازد تا با ایمنی بیشتر و به راحتی و از زمین بلند شود.
همچنین میتوان از این سیستم برای ساختمان های لوکس که دارای روف گاردن هستند نیز، استفاده کرد.