آسانسور باربر

آسانسور باربر بطور گسترده برای بلند کردن کالا یا پالت ها بین کف ساختمان و انبار استفاده می شود. این آسانسورها می توانند هم در داخل خانه و هم در خارج از منزل مورد استفاده قرار گیرند. از این آسانسورها عمدتا در خط مونتاژ کارخانه، انبار کالا، پارکینگ، اسکله، ساخت و ساز، تدارکات و غیره استفاده می شود.

در آسانسور باربر نیز همانند سایر آسانسورها، ایمنی و امنیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ارتفاع این آسانسورها از 1 تا 20 متر است و می توان آن را طبق الزامات مشخصات ویژه نردبان های آسانسور سفارشی کرد. این آسانسورها مجاز به حمل کالاهای خطرناک قابل اشتعال و مواد منفجره نیستند.

تفاوت آسانسورهای باربر با آسانسوهای مسافربر، در ظاهر و دکوراسیون داخل کابین است. در واقع کابین این آسانسورها به گونه ای طراحی شده است که مناسب حمل افراد نمی باشد.

طراحی و اجرای آسانسور باربر از فعالیت های شرکت آسانسور و پله برقی هیرو می باشد که با بهره گیری از دانش متخصصان این حوزه، آسانسورهای باربری قابل اطمینان ، بادوام و ایمن را اجرا میکند.

آسانسور باربر

 

مزایا و خصوصیات آسانسور باربر

اگر شما هم در برج ها و مجتمع های ارتفاع بالا زندگی می کنید حتما خلا وجود آسانسور باربر را احساس کرده اید. متاسفانه در برخی از بناها معمولاً به علت ملاحظات زیربنا تنها به تأمین آسانسورهای مسافربر بسنده می گردد، و از ناچاری از آسانسورهای مسافربر برای حمل بار استفاده می کنند که این امر غیر کارشناسی و غیر اصولی است چا که آسانسورهای مسافربر با توجه به تزئینات، ظرفیت، ابعاد ورودی و ارتفاع کابین و موارد فنی و ایمنی جهت جابجایی بار و اثاثیه منزل مناسب نیستند.

آسانسورهای باربر جهت حمل و نقل وسایل بین طبقات مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین می توان برای انتقال پرونده‌ها و مستندات از یک بخش به بخش دیگر از این نوع آسانسورها استفاده کرد. آسانسورهای باربر کاربرد مختلفی دارد بطور مثال در هتل‌ها از آسانسور باربری به منظور حمل وسایل اساسی از طبقه‌ای به طبقه دیگر استفاده می‌شود. چنین مواردی می‌تواند شامل غذا در آشپزخانه یا چمدان مشتریان در محل اقامت آنها باشد. در این آسانسورها پنلهای کابری مناسب و تزئینات مقاوم در برابر خط و خش به آسانسورهای باربر امکان حمل بار را به راحتی فراهم می نمایند.

آسانسور باربر

مدل های آسانسور های باربر

بطور کلی آسانسور باربر به دو دسته عمده هیدرولیکی و کششی تقسیم می شوند.

  • آسانسور هیدرولیک باربر

معمولا وقتی ارتفاع کم و ظرفیت سنگین باشد بهترین گزینه آسانسور هیدرولیکی می باشد.

  • آسانسور کششی باربر

برای اماکن ارتفاع بلند و سرعت بالا استفاده از آسانسورهای کششی گیرلس پیشنهاد می شود.
آسانسور باربر

برای آشنایی با بالابر خودرو کلیک کنید.

طراحی و ابعاد آسانسور باربر

آسانسورهای باربر هم آسانسورهایی هستند که اشخاص مجاز به سوار شدن در آن ها نیستند.

سرعت آسانسورهای باربر با توجه به میزان بار و نحوه اجرای عمل آن ها متفاوت است .

ساختار و طراحی کابین آسانسورهای باربر به گونه ای است که حمل بار و کالاهای سنگین را میسر می سازد .

آسانسور باربر

انواع آسانسورهای باری

آسانسور های باری دارای زیر مجموعه هایی میباشند که یکی از آنها آسانسور کارگاهی میباشد که در این مطلب به چند نمونه از آنها اشاره میکنیم .

۱. آسانسور های حمل مصالح و نفر:

این نوع از آسانسور ها برای ساختمان های در حال ساخت یا برج های بالای ۲۵ طبقه استفاده میشوند که کابین دارای تزیین خاصی نبوده و توانایی حمل مصالح و نفر را تا ظرفیت ۵۰۰۰ کیلوگرم دارا میباشد. از دیگر مزایای این آسانسور ها میتوان به قابلیت جا به جایی در پروژه های مشابه نصب در مکان های مختلف ساختمان مانند چاه آسانسور هواکش و یا نما، عدم نیاز به اوپراتور و ایجاد ایمنی برای نفر اشاره کرد.

 

۲. آسانسور مخصوص حمل بار:

این نوع آسانسور ها صرفا جهت حمل بار بوده و نمیتوانند ایمنی نفر را تامین نمایند. از این آسانسور ها اکثرا در کار گاه های ساختمانی در حال ساخت جهت حمل و نقل ابزار، دستگاه و بار استفاده میگردد.

 

3- آسانسور باربر برج ها:

این نوع آسانسورها تمامی ایمنی آسانسور مسافربر را دارا می باشند. فقط به خاطر دکوراسیون و تزئیات خاصی که برای بار استفاده شده است برای حمل بار استفاده می شوند.

 

آسانسور باربر

تفاوت آسانسور های باربر با آسانسور های مسافربر

آسانسور های باربر علاوه بر فرق های اشاره شده از لحاظ قطعات دیگر طراحی و نصب نیز فرق های بسیاری با آسانسور های مسافربر دارند که در اینجا به نمونه ای از آنها اشاره میکنیم.

  • اول از همه اینکه آسانسور های باری دارای سیستم ایمنی ترمز ایمنی و توانایی حمل مسافر با امنیت کامل را دارند و طبق بند های استاندارد آسانسور های نفر بر به صورت دقیق و سختگیرانه بارسی میشوند و نیاز به گواهی استاندارد دارند.
  • این آسانسورها به دلیل جا به جا کردن وزن بالا دارای فرق هایی با آسانسور های نفر بر هستند. در آسانسور های باری کششی از سیم بکسل های با قطر بالاتر استفاده میگردد که این اندازه نسبت به اندازه کابین و میزان ظرفیت آسانسور متغیر است. در سیستم حرکتی آسانسور موتور ها با ظرفیت بالا استفاده میگردد و به همین دلیل تابلو فرمان نیز از باید از ظرفیت بالایی برخوردار باشد.
  • عمدتا سیستم تعلیق این آسانسورباربر سنگین وزن به صورت دو به یک بوده تا در صورت عدم تعادل بار در کابین مشکلی در حرکت یا تنظیمات کابین ایجاد نکند، به این صورت که فلکه های هرزگرد از داخل موتور خانه حذف و جهت هماهنگ سای باره وارده به کابین به صورت دو فلکه هرزگرد روی کابین یا تک فلکه روی کابین درامده اند که این فلکه ها میتوانند زیر کابین نیز انتقال یافته و چه فلکه زیر کابین و چه در روی کابین نصب شود یک فلکه هرزگرد دیگر باید بر روی قاب وزنه بوده و جهت رکت سیم بکسل را مناسب نماید.
  • در آسانسورهای باربر هیدرولیکی از دو روش جک های مستقیم از زیر و یا جک از بغل استفاده میشوند.  در جک های مستقیم از زیر به دلیل عدم وجود سیم بکسل و عدم سقوط  نیازی به سیستم ترمز ایمنی کابین نبوده اما نیاز به حفر چاهک عمیق تری نسبت به آسانسور های جک از بغل میباشد. فقط از ریچرولو استفاده می شود.

آسانسور های جک از بغل مانند لیفتراک کابین آسانسور را از کنار حرکت داده و نیاز به عرض بیشتر چاله دارند. سیستم تعلیق این نوع از آسانسور ها توسط سیم بکسل کار میکنند و به نام هیدرولیک دو به یک نیز شناخته میشوند.

آسانسور باربر

 

شرکت آسانسور هیرو با دارا بودن نزدیک 20 سابقه کار در زمینه طراحی و اجرای انواع آسانسور باربر، مصالح بر، آسانسور صنعتی و بالابرهای خودرو و ظرفیت بالا ، آماده ارائه خدمات تخصصی مشاوره و کارشناسی رایگان می نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

88882500

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.