پله برقی-هیرو آسانسور

پله برقی چیست؟

آیا شما نیز به دنبال راهنمای خرید و استفاده از باکیفیت ترین و بهترین انواع پله برقی هستید؟ آیا می دانید که برای سرویس و نگهداری از پله های برقی بایستی از کجا اقدام کرد؟ از شما می خواهیم که مقاله و مطلب پیش روی خود را تا آخر مورد مطالعه قرار دهید و از این طریق اطلاعات بسیار مفیدی را به دست آورید.

یکی از مهمترین و اصلی ترین تجهیزات مورد استفاده در بسیاری از اماکن عمومی را پله های برقی شکل داده اند و این محصول به منظور حمل و نقل مسافران به سمت بالا و پایین در یک ارتفاع مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه شما می توانید شاهد استفاده ی بسیار گسترده ای از پله های برقی در سراسر کشورهای جهان باشید.

پادکست پله برقی

 

از مهمترین مکان هایی که شاهد استفاده از پله برقی هستیم، می توان به مواردی اعم از مراکز حمل و نقل، مراکز تجاری، فرودگاه ها، هتلها، مراکز خرید و ساختمان های عمومی اشاره کرد. پله برقی استفاده شده در این مکان ها از اهمیت استفاده و مزیت های بسیار بالایی برخوردار است و همچنین می توانند حجم بالایی از افراد را به راحتی تا ارتفاع یک طبقه جا به جا نماید. شما نیز می توانید بهترین و مناسب ترین این تجهیزات را تهیه کرده و آن را در مکان مد نظر خود، مورد استفاده قرار دهید.

آشنایی کامل با پله برقی و اطلاعات اصلی آن

پله برقی سیستمی است که به افراد کمک می کند تا بین طبقات مختلف ساختمان بالا و پایین بروند. انرژی مورد نیاز این سیستم ها با برق تامین می شود. این دستگاه پله هایی دارد که به طور یکنواخت حرکت می کنند و کاربران با قرار گرفتن روی آن ها به جابجا می شوند. پله برقی ها به طور مداوم کار کرده و افراد را بدون توقف حمل می کنند. به لحاظ ظرفیت کاربران نیز نسبت به آسانسورها دستگاه هایی کارآمدتر هستند.

نحوه کار پله برقی

یک دستگاه پله برقی از دو مجموعه تسمه نقاله تشکیل می شود. یکی از آن ها از نوع زنجیره ای و دیگری از نوع اصطکاکی است. تسمه زنجیره ای از مجموعه ای پله تشکیل می شود که توسط یک زنجیر پله ای کشیده می شود. در طرف دیگر تسمه اصطکاکی از نوار نقاله ساخته می شود. هر دو تسمه نقاله به وسیله یک اسپیندل محرک به شکل خطی حرکت می کنند. با تنظیم نسبت انتقال بین محور هندریل (نوار پلاستیکی) و دوک محرک، سرعت این دو تسمه با یکدیگر هماهنگ می شود. نیروی تولید شده بین واحد اصلی و اسپیندل محرک، توسط یک درایو زنجیره ای انتقال می یابد.

در این دستگاه ها نیرویی که از موتور خارج می شود به جعبه دنده یا گیربکس وارد می شود تا سرعت اسپیندل را از طریق چرخ دنده میزبان و نسبت انتقال چرخ دنده محرک کنترل کند. سپس چرخ دنده پله، سرعت خطی زنجیر نوار نقاله را تنظیم می کند. زنجیر محرک تسمه هندریل روی دوک محرک چرخ اصطکاک، تسمه نرده را به حرکت در می آورد. از طریق اصطکاک بین چرخ اصطکاک و تسمه نرده، این تسمه با سرعتی هماهنگ با حرکت پله ها حرکت می کند.

اجزای پله برقی

پله های برقی از اجزا و قسمت های مختلفی تشکیل شده اند. این قطعات و اجزا هر کدام کارکرد خاصی دارند که در ادامه به بررسی مختصر هر یک پرداخته ایم.

  • موتور الکتریکی

این موتور از انرژی الکتریکی، نیروی مورد نیاز برای پله برقی را تولید می کند. نیروی تولید شده با استفاده از زنجیر و چرخ دنده بزرگ به استپ ها منتقل می شود. در اثر این فرایند پله برقی حرکت کرده و به طرف بالا یا پایین جابجا می شود. این موتورها با توجه به عرض پله ها و طول مسیر می تواند بین 5.5 تا 11 کیلووات باشند.

  • ترمز پله برقی

ترمز وظیفه توقف کامل پله برقی را در مواقع لزوم برعهده دارد. در پله برقی ها دو نوع سیستم ترمز به نام تسمه ای و بلوکی وجود دارد که هر کدام به شیوه خاصی کار می کند.

  • سکوهای فرود

سکوی فرود فضایی است که کاربران پیش از قدم گذاشتن روی پله های متحرک می ایستند. روی این سکوها درپوشی فلزی وجود دارد که می توان آن را به شکل کشویی از اسکلت پله برقی بیرون کشید.

  • استِپ ها

به پله هایی که کاربران روی آن ها قرار گرفته و بین طبقات حرکت می کنند، استِپ گفته می شود. عرض این پله های متحرک بین 80 تا 100 سانتی متر بوده و معمولا از آلومینیوم برای ساخت آن ها استفاده می شود. زیرا آلومینیوم به دلیل مقاومت بالا می تواند وزن بالایی را تحمل کند.

  • زنجیر پله

زنجیر پله ها یکی از اجزای مهم پله برقی ها محسوب شده که برای ساخت آن از فولاد بسیار مقاوم استفاده می شود. این زنجیرها نیروی تولید شده توسط موتور را به پله ها منتقل می کنند که باعث حرکت آن ها می شود. این زنجیرها در فواصل زمانی مشخص روغن کاری می شوند تا هم طول عمر آن ها افزایش یابد و هم عملکرد آن ها بهتر شود.

  • هندریل یا دستگیره پلاستیکی

هندریل ها تسمه هایی پلاستیکی هستند که در دو طرف پله برقی قرار می گیرند و همزمان با پله ها حرکت می کنند. در این صورت کاربران با گرفتن این تسمه ها تعادل خود را روی پله ها حفظ می کنند. برای حرکت این تسمه های پلاستیکی از چرخ دنده ای جداگانه استفاده می شود.

  • تابلو فرمان

تابلو فرمان یکی از قطعات الکترونیکی پله برقی است که جزء تجهیزات بسیار این سیستم مهم تلقی می شود. این قطعه عملکرد سوئیچ ها را کنترل کرده و پله برقی را برنامه ریزی می کند.

  • قطع کننده های مدار اصلی

برای این که از کارکرد اشتباه قطعات پله برقی جلوگیره شده و ایمنی آن ها حفظ شود از انواع قطع کننده های مدار اصلی استفاده می شود. این قطع کننده ها شامل موارد زیر می شوند:

  • سیستم کنترل و تنظیم عملکرد زنجیر
  • محافظ های ایمنی موتور
  • سیستم کنترل و تنظیم عملکرد ترمز
  • سیستم کنترل و تنظیم عملکرد دستگیره ها
  • سیستم کنترل و تنظیم سرعت پله ها
  • سنسورهای حرارتی در دو بخش بالایی و پایینی سکوها

 

  • سیستم تراک

سیستم تراک که در داخل اسکلت پله برقی قرار می گیرد وظیفه دارد تا شرایط مناسب برای حرکت مداوم پله ها را در مسیر رفت و برگشت فراهم کند. زنجیرهایی که در مسیر پله ها وجود دارند باعث ایجاد عملکرد تراک می شوند. عملکرد سیستم تراک باعث می شود تا صفحات پله برقی به موقع نزدیک شدن به سکوهای فرود به شکل پلکانی نباشند و حالت صاف به خود بگیرند. در این صورت مشکلی برای آن ها در مسیر برگشت ایجاد نمی شود. سیستم تراک پس از اتمام سکوی فرود، صفحات پله را به حالت 90 درجه و پلکانی تبدیل می کند تا امکان ایستادن کاربران روی آن ها فراهم شود.

  • لامپ

به منظور آن که کاربران بتوانند قسمت های افقی پله برقی را تشخص دهند، در ابتدا و انتهای پله ها یک نوع لامپ فلوروسنتی نصب می شود.

  • صفحه نمایشگر خطا

به هنگام بروز اختلال در عملکرد پله برقی و توقف ناگهانی آن، خطای مورد نظر در صفحه این نمایشگر ظاهر می شود. در این صورت تشخیص آسان مشکل یا خرابی توسط تعمیرکار امکان پذیر می شود. عملکرد این قطعه باعث صرفه جویی قابل توجه در زمان و هزینه ها می شود.

  • نمایشگر حرکت پله ها

در ورودی و خروجی پله ها نوعی نمایشگرهای LED نصب شده اند که می توانند با نشان دادن فلش های علامت دار، به کاربران کمک می کنند تا مسیر حرکت پله ها را پیدا کنند.

  • سایر قطعات الکترونیکی

در سیستم پله برقی قطعات الکترونیکی متعددی وجود دارند که هر کدام وظیفه خاصی را برعهده دارد. از این قبیل قطعات می توان به انواع میکروسوئیچ ها با کارایی های متفاوت، سوئیچ استارت پله برقی، برد ترمز، سوئیچ استپ پله برقی، ترانس پله برقی با ولتاژهای متغیر، پی ال سی (PLC) یا مغز الکترونیکی قابل برنامه ریزی، کنترل فاز پله برقی، اینورتر vvvf، سنسور اضافه بار، سنسور استپ میسینگ و غیره اشاره کرد.

مشخصات فنی پله برقی

پله برقی همان پله متحرک است و به مجموعه ای از پله ها گفته می شود که با نیروی برق حرکت می کند. حمل و نقل افراد  در محیط های بزرگی که دارای طبقات زیادی است و یا فاصله بین طبقه ها طولانی است، با سختی همراه خواهد بود. پله برقی عبور و مرور را در این مکان ها ساده خواهد کرد. از نظر فنی این وسیله دارای مشخصات گوناگونی است و برای هر مکانی از دستگاهی با ویژگی های مرتبط با آن محیط استفاده می شود.

یکی از مشخصات این دستگاه شیب آن است که در یکی از سه حالت 27.3 ، 30، 35 درجه قرار می گیرد.پله برقی می تواند به صورت مداوم کار کند و یا در زمان مشخصی روشن باشد که هر کدام از این حالت ها بستگی به تفاوت های این دستگاه دارد. موتور این وسیله نیز به دو صورت عمودی و افقی می باشد

پله برقی یکی از پرکاربردترین و بی نظیرترین تجهیزات مورد نیاز در بسیاری از مکان های عمومی می باشد؛ که برای سخت و طراحی این محصولات از سه گیربکس جداگانه استفاده می شود که از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چرخ دنده ساده:

در این حالت پله برقی، دستگیره ها و محور پله ها به کمک زنجیر به حرکت در می آیند.

  • چرخ دنده حلزون:

عملکرد این مدل از گیربکس ها در مقایسه با حالت قبلی بسیار بالاتر بوده و ساختار حلزونی مانند چرخ دنده های در این تجهیزات می تواند راندمان موتور را به شکل باورنکردنی افزایش دهد.

  • چرخ دنده سیاره ای یا خورشیدی:

در این مدل از گیربکس ها شاهد انتقال نیرو توسط یک سری از چرخ دنده ها صورت می گیرد که در این صورت شما می توانید به بالاترین راندمان مورد نظر خود در این تجهیزات دست پیدا کنید.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات فنی پله برقی به کاتالوگ آنه مراجعه کرده و از این طریق به اطلاعاتی که مورد نیاز شما هست، دست پیدا نمایید.

پله برقی-هیرو آسانسور
پله برقی-هیرو آسانسور

ارتفاع پله برقی

ارتفاع پله برقی فاصله بین سکوهای فرود بالا و پایین را شامل می شود. معمولا میزان این ارتفاع در حدود 6 تا 9 متر و حداکثر 23 متر است. البته این میزان دستورالعمل کلی تلقی می شود و با توجه به نیازهای خاص ساختمان، مقررات محلی و شرکت سازنده می تواند رقم متفاوتی باشد.

شیب پله برقی

شیب پله برقی مساله مهمی است که طراحی آن باید با توجه ارتفاع پله برقی انجام شود. به این صورت که اگر ارتفاع پله برقی کم تر از 6 متر باشد، شیب آن نباید از 35 درجه بیشتر شود. اما در صورتی که ارتفاع سیستم بالاتر از 6 متر باشد، امکان افزایش شیب آن بیش از 35 درجه وجود دارد. با این حال بیشتر شرکت های سازنده پله برقی ترجیح می دهند تا سیستم های خود را با دو شیب 30 و 35 درجه طراحی و تولید کنند.

محاسبه طول پله برقی

طول پله برقی با توجه به دو عامل ارتفاع طبقات و زاویه شیب پله برقی محاسبه می شود. یکی از روش هایی که معمولا برای محاسبه طول پله برقی استفاده می شود شامل رابطه زیر است:

طول پله برقی= ارتفاع طبقات تقسیم بر زاویه شیب پله برقی

برای مثال اگر ارتفاع بین طبقات سه متر و زاویه شیب پله برقی 30 درجه باشد، طول پله برقی برابر با 5.3 متر خواهد بود.

یکی دیگر از روش ها استفاده از معادله زیر است:

طول پله برقی = جذر (ارتفاع پله به توان 2 + عرض پله به توان 2)

در معادله بالا منظور از ارتفاع پله همان اندازه عمودی هر پله  و منظور از عرض پله نیز همان اندازه افقی بین دو پله در پشت سر هم است.

انتخاب پله بر اساس ابعاد پله برقی

پله برقی دارای عرض های مختلفی با اندازه های 600،800 و 1000 میلیمتر است. پله هایی که دارای عرض600 هستند یک نفر در پله می ایستد و در عرض800 دو نفر می توانند از کنار هم به راحتی عبور کنند ولی در پله های 1000 میلیمتری به راحتی دو نفر کنار هم می ایستند. بیشترین سفارش های پله برقی با عرض 800 میلیمتر می باشد. در انتخاب پله برقی شیب پله ها نیز بسیار تاثیر گذار است.

پله برقی برای آپارتمان دارای مشخصات متفاوتی نسبت به پله ای است که در مجتمعهای بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. برای شناخت درست از نحوه عملکرد این دستگاه می توان ساخت پله برقی با ارمیچر را تجربه نمود و با امکانات بسیار ساده و ارمیچر پله ای برقی را طراحی و ساخت. اجرا و نصب پله متحرک  با توجه به محیط و اندازه آن متفاوت خواهد بود.

قبل از سفارش دادن این دستگاه  کارشناس، محیط را به خوبی ارزیابی می کند و مواردی که برای نصب نیاز است را آماده می کند. نوع پله  مورد نیاز با توجه به نظر کارشناس تعیین و خرید می شود. خرید تجهیزات از شرکتی که پله متحرک را نصب کند، کاملا جدا است.

انواع پله برقی

پله برقی ها را با توجه به آیتم های بسیار متعددی به انواع مختلفی تقسیم بندی می کنند که از مهمترین و اصلی ترین این آیتم ها می توان به نوع شیب پله های برقی اشاره کرد. شما نیز می توانید با توجه به ارتفاع محل نصب پله برقی مورد نظر خود، یکی از مناسب ترین و بهترین این تجهیزات را تهیه کرده و آن را مورد نصب قرار دهید. از مهمترین و پرفروش ترین انواع پله های برقی بر اساس شیب آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سی درجه:

زاویه ای که با زمین دارند در این حالت سی درجه بوده و کاربران می توانند امنیت بسیار بالایی را در این حالت احساس کنند. افرادی که ترس از ارتفاع دارند، به راحتی می توانند از این وسیله استفاده نمایند.

  • سی و پنج درجه:

پله های برقی سی و پنج درجه از دیگر انواع این تجهیزات می باشد که امنیت این تجهیزات نیز بالا بوده و ترس استفاده از پله های برقی را به حداقل ترین میزان می رساند.

  • متحرک شیب دار:

این مدل از کمترین شیب ممکن برخوردار هستند که می توانند افراد را از نقطه ای به نقطه ی دیگر انتقال دهند.

پله برقی-هیرو آسانسور

پله برقی خانگی

پله های برقی خانگی بر اساس استفاده در ساختمان های مسکونی طراحی شده اند و افراد نیز می توانند با توجه به بودجه ی در اختیار خود، بهترین و مناسب ترین این تجهیزات را تهیه و آن را مورد استفاده قرار دهند. همیشه برای خرید بهترین انواع پله های برقی به سه فاکتور اصلی توجه داشته باشید که عبارتند از:

  1. ایمنی
  2. کیفیت
  3. قیمت مناسب

سرویس و نگهداری پله برقی

پله برقی ها نیز مانند دیگر تجهیزات نیازمند نگهداری و سرویس های ادواری هستند تا بتوانند به بهترین و مناسب ترین شکل ممکن اقدام به عملکرد خود داشته باشند. شما نیز بهتر است این امر را جدی گرفته و حتما به شکل متناوب اقدامات مربوط به سرویس و نگهداری را انجام داده و از این طریق از عملکرد بسیار باکیفیت آن اطمینان لازم را به دست آورید.

ویژگی های یک پله برقی مناسب چیست؟

  1. حرکت روان و مصرف بهینه انرژی
  2. عدم ایجاد سر و صدای در هنگام حرکت
  3. رعایت استانداردهای لازم در کیفیت ساخت و میزان امنیت
  4. استفاده از آلیاژهای مناسب و مواد ضد خوردگی در ساخت قطعات
  5. عملکرد اتوماتیک قابل اعتماد و ایمن
  6. اندازه‌ استاندارد در اندازه‌‌ی پله‌ها، ارتفاع هر پله، عرض پله و محافظ پله
  7. ریل های متحرک محافظ پله به گونه‌ای طراحی شوند که از انگشتان مراقبت کند
  8. توقف اتوماتیک بلافاصله بعد از بروز کوچک‌ترین اختلال

استاندارد پله برقی

پله برقی برای طراحی و نصب خود، نیازمند یک سری از استانداردها می باشد که شرکت های تولید کننده می تواند با توجه به این استانداردها، چیدمان مناسبی را به ارمغان آورند. از مهمترین این استانداردها می توان به طول افقی، طول مفید، عرض پله، ارتفاع، تعداد پله، ظرفیت آن و غیره اشاره کرد.

قطعات پله های برقی

اگر شما نیز به دنبال تهیه و استفاده از بهترین و بی نظیرترین انواع پله برقی هستید، می توانید در خصوص قطعات این تجهیزات یک سری از مهمترین اطلاعات را به دست آورده و سپس با خیال راحت اقدام به استفاده از این محصولات داشته باشید. از اصلی ترین تجهیزات مربوطه می توان به مواردی از جمله زیر اشاره کرد:

  • درب محافظ ایستگاه های پایین و بالا
  • دک خارجی
  • دک داخلی
  • اسکورت
  • نرده
  • دستگیره یا هندریل
  • شنه و کامپلیت
  • پالت
  • استپ

هر یک از این اجزا و قطعات از کارایی و وظیفه ی جداگانه ای برخوردار هستند و کوچکترین آسیب به هر یک از این قطعات، می تواند عملکرد پله های برقی را با مشکل اساسی رو به رو سازد.


برای خواندن مطالب درمورد قیمت آسانسور میتوانید:

 

پله برقی مدرن

پله بَرقی مدرن از بهترین مدل های این تجهیزات می باشد که از طراحی بسیار شیک و سرعت بسیار بالایی برخوردار است.

این مدل از هزینه نصب پله برقی دارای چشمک هایی هستند که در صورت عدم مسافر، پله به شکل خودکار از کارکردن باز ایستاده و از این طریق در مصرف انرژی صرفه جویی لازم را برای شما به ارمغان می آورد.

پله برقی ایرانی

امروزه شرکت ها و برندهای بسیار زیادی را می توانید مشاهده کنید که هر یک از آنها به دنبال طراحی و ساخت بهترین و باکیفیت ترین نوع این وسیله هستند که شما می توانید در میان این برندها، شاهد محصولات ایرانی نیز باشید.

برای آشنایی نزدیک با پله های برقی ایرانی می توانید از همین وب سایت اینترنتی پیش روی خود اقدام کرده و از این طریق به بررسی هر یک از این تجهیزات بپردازید و با توجه به علاقه مندی خود، مناسب ترین آن را تهیه کنید.

جالب است بدانید که برند های خارجی معمولا از ارائه خدمات پس از فروش بالایی برخوردار نیست و برخی از آنها حتی هیچ گونه خدمات پس از فروشی را در کشور ما ارائه نمی دهند.

برای همین منظور نیز توصیه می شود که از محصولات ایرانی استفاده کنید تا بتوانید با خیال راحت اقدام به استفاده از این محصولات داشته و از قطعات و خدمات پس از فروش بسیار خوبی نیز بهره مند شوید.

چیدمان پله برقی

یکی دیگر از مهمترین و اصلی ترین آیتم هایی که در استفاده از این نوع پله ها باید به آن توجه کرد، چیدمان این محصولات می باشد که این امر نیازمند تخصص بسیار بالایی بوده و شما می توانید برای چیدمان آن از نیروی متخصص حاضر در شرکت ما کمک بخواهید. منظور از چیدمان ، همان نحوه جوشکاری و اتصال قطعات مختلف آن می باشد.

نصب پله برقی

نصب پله برقی یکی از دیگر مهمترین مواردی می باشد که بایستی به آن توجه کرد. برای نصب این تجهیزات می توانید از متخصصان حرفه ای در این زمینه استفاده کنید. استفاده از این وسیله نیازی به انتظار نداشته و شما می توانید بدون معطلی به راحتی از این تجهیزات استفاده کنید. طی یک گزارش ارائه شده از سوی کشور آمریکا، در حال حاضر بیش از سی هزار از متفاوت ترین انواع پله های برقی در این کشور نصب و مورد استفاده قرار گرفته است که این تجهیزات می توانند در حدود نود میلیارد مسافر را به راحتی جا به جا کند.

هزینه نصب پله برقی

همچنین هزینه نصب را نیز می توانید به راحتی از همین وب سایت پیش روی خود به دست آورید. هزینه های مربوط به نصب و راه اندازی هزینه نصب با توجه به کیفیت نصب این تجهیزات متغیر می باشد. شرکت ما برای نصب این تجهیزات، گارانتی نصب ارائه می دهد که شما می توانید از این خدمت بهره مند شوید.

بررسی انواع پله برقی و قیمت پله برقی

قیمت پله برقی به عوامل مختلفی از جمله نوع کاربرد آن، کیفیت قطعات و سایر موارد بستگی دارد.

پله های برقی در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده اند زیرا استفاده از پله پس از مدتی باعث بروز مشکلات جسمی از جمله پا درد برای انسانها می شود، در حال حاضر نیز تمام ساختمان ها، پاساژها و اماکن عمومی دیگر به صورت طبقاتی ساخته می شوند که برای رفت و آمد بین طبقات از پله های برقی استفاده می کنند.

پله برقی به انواع مختلفی تقسیم می شود که در ادامه به بررسی قیمت پله برقی با توجه به نوع عملکرد و کاربردی که دارد، خواهیم پرداخت.

قیمت پله برقی دست دوم

اگر برای ساختمان مسکونی و تجاری خود نیاز به پله برقی دارید اما هزینه آن برای شما بالاست و هزینه لازم برای خرید پله برقی نو را ندارید، نگران نباشید. زیرا شرکت هیرو آسانسور در زمینه فروش پله برقی دسته دوم و کارکرده نیز فعالیت دارد و با توجه به اینکه این شرکت سابقه بالایی در زمینه فروش انواع آسانسور و پله برقی دارد، می توانید با اطمینان خاطر اقدام به خرید پله برقی دسته دوم و کارکرده کنید.

مسلما قیمت پله برقی کار کرده نسبت به پله برقی نو، کمتر است و اگر تمام قطعات آن سالم باشد می تواند یک نوع صرفه جویی در هزینه محسوب شود.

برای اطلاع از قیمت پله برقی دسته دوم و نو و مقایسه قیمت پله برقی های مختلف می توانید به سایت هیرو آسانسور به آدرس http://www.heroasansor.com مراجعه کنید تا کارشناسان ما پله برقی متناسب با هزینه شما پیشنهاد دهند.

قیمت پله برقی خانگی

همانطور که گفته شد پله برقی ها انواع مختلفی دارند که یکی از آنها پله برقی خانگی است.

در سال های گذشته که پله برقی خانگی تولید نشده بود افراد معلول و سالمند که قدرت جابجایی توسط پله را نداشتند دچار مشکل می شدند و سایر افراد نیز که به صورت مداوم از پله استفاده می کردند پس از مدتی دچار مشکلات جسمی می شدند.

به همین دلیل شرکت های تولید کننده آسانسور و پله برقی به فکر تولید نوعی پله برقی که قابلیت استفاده در منزل را داشته باشد، افتادند. و این نوع پله برقی را برای استفاده در انواع آپارتمان ها و خانه های دوبلکس طراحی و تولید کردند.

پله برقی خانگی مانند پله برقی های پاساژها و پل های هوایی و یا سایر پله های برقی که در اماکن عمومی مورد استفاده قرار می گیرند نیست زیرا استفاده از این پله برقی ها در منازل چندان جالب نیست، همچنین فضای زیادی نیز می خواهد.

پله برقی های خانگی به صورت صندلی و یا بالابر هستند که در کنار پله نصب می شوند و قابلیت حمل یک نفر را در زمان واحد دارند.

جهت اطلاع از قیمت پله برقی خانگی می توانید با کارشناسان هیرو آسانسور که در زمینه انواع آسانسور و پله برقی متخصص هستند در ارتباط باشید.

قیمت پله برقی تقریبی

قیمت پله برقی بر اساس نوع کاربرد و درجه آن تعیین می شود. پله های برقی از نظر نوع کاربرد به سه گروه زیر تقسیم می شوند:

  1. پله برقی تجاری؛

این پله برقی ها در فروشگاه ها و مراکز بزرگ تجاری و هتل ها بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع پله برقی دارای محدودیت ساعت کاری است و معمولا کمتر از 12 ساعت در شبانه روز قابلیت استفاده دارد. قیمت پله برقی تجاری نسبت به سایر پله برقی ها کمتر است.

  1. پله برقی نیمه تجاری؛

از این نوع پله برقی ها در مکان هایی که در معرض رفت و آمد زیاد هستند استفاده می شود مانند ایستگاه های نسبتا خلوت مترو. قیمت پله برقی نیمه تجاری مابین قیمت پله برقی های تجاری و غیر تجاری است.

  1. پله برقی غیر تجاری؛

این نوع پله برقی ها محدودیت ساعت ندارند به همین دلیل در مکان هایی که همیشه نیاز به پله برقی دارند استفاده می شود. مانند ایستگاه های قطار و اتوبوس. قیمت پله برقی غیر تجاری بالاتر از سایر پله برقی ها می باشد و جزو گرانترین و سنگین ترین پله برقی ها هستند.

قیمت هر متر پله برقی

پله های برقی بیشتر به صورت متری به فروش می رسند و قیمت پله برقی را بر طبق میزان متراژی که خریداری می شود محاسبه می کنند.

قیمت پله برقی متری نیز به کیفیت و برند آن بستگی دارد و مسلما هر قدر کیفیت پله برقی بهتر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد شد.

اما بهتر است ابتدا با کارشناسان هیرو آسانسور مشورت کنید و نوع استفاده ای که قرار است از پله برقی داشته باشید را با آنها در میان گذارید تا آنها بر طبق خواسته های شما یکی از انواع پله برقی را طراحی و راه اندازی کنند.

قیمت پله برقی متری هم به تنهایی محاسبه می شود و هم در کنار سایر قطعات و همراه با هزینه نصب محاسبه می شود.

لیست قیمت انواع پله برقی

همانطور که در بالا نیز گفته شد پله برقی ها بر اساس نوع کاربرد به سه مدل تجاری، نیمه تجاری و غیر تجاری تقسیم می شوند که قیمت هر کدام از آنها متفاوت است و قیمت پله برقی غیر تجاری از بقیه مدل ها بیشتر است.

اما پله های برقی بر حسب درجه ای که دارند نیز به دو نوع زیر تقسیم می شوند؛

پله برقی 30 درجه؛ این نوع پله برقی طوری طراحی شده است که زاویه بین پله و زمین 30 درجه است و همین امر باعث راحتی و افزایش امنیت آن می شود.

پله برقی 35 درجه؛ در این مدل نیز زاویه بین پله ها و سطح زمین 35 درجه است.

همچنین نوع دیگری از پله برقی وجود دارد که سطحی صاف و شیبی ملایم دارد این نوع پله برقی با نام پیاده رو متحرک یا رمپ نیز شناخته می شود و بیشتر استفاده آن در مکان هایی است که فرد، اشیاء و وسایل بزرگ و سنگینی به همراه دارد. مانند فروشگاه ها و هایپر مارکت های بزرگ، فرودگاه ها و سایر مکان ها.

قیمت هر کدام از پله های برقی که در بالا ذکر شد، متفاوت است. پس شما با هر هزینه ای که دارید می توانید یکی از مدل های پله برقی را تهیه کنید.

بیشتر بخوانیم : آسانسور هیدرولیک چیست ؟

قیمت موتور پله برقی

پله برقی یک وسیله الکتریکی _ مکانیکی است که انرژی حرکت خود را از طریق موتور برق بدست می آورد.

پس یکی از قطعات مهم انواع پله برقی موتور آن است که بر قیمت پله برقی نیز تاثیر مستقیم خواهد داشت.

موتور پله برقی خود از اجزای مختلفی تشکیل شده است و با توجه به اجزاء، نوع موتور، کیفیت و برندی که دارد قیمتی متفاوت خواهد داشت.

اجزاء تشکیل دهنده موتور پله برقی عبارتند از:

_ چرخ دنده

_ چرخ و پیچ حلزونی

_ گیربکس موتور

_ چرخ دنده سیاره ای یا خورشیدی

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید جایگاه موتور پله برقی در قسمت انتهایی بالای پله برقی است، به همین دلیل پله برقی برعکس آسانسور نیاز به موتور خانه ندارد.

کیفیت موتور پله برقی بر کیفیت عملکرد پله برقی تاثیر دارد به همین دلیل به هنگام خرید موتور پله برقی به برند و کیفیت آن توجه کنید.

گروه صنعتی هیرو آسانسور وارد کننده انواع موتور پله برقی با کیفیت می باشد بنابراین برای اطلاع از قیمت موتور پله برقی و قیمت پله برقی می توانید به سایت هیرو آسانسور رجوع کنید.

قیمت پله برقی برای منزل

پله برقی که درون منزل مورد استفاده قرار می گیرند چیزی شبیه به بالابر و یا صندلی متحرک هستند که هر کدام از آنها قیمتی متفاوت دارد و شما می توانید بر حسب نوع استفاده یکی از آنها را تهیه کنید.

برای اطلاع از قیمت پله برقی منازل می توانید با شماره های درج شده در سایت هیرو آسانسور تماس بگیرید تا قیمت پله برقی را به صورت دقیق از کارشناسان ما جویا شوید.

قیمت پله متحرک

پله متحرک نوعی پله است که قابلیت حمل و نقل دارد به طوری که شما می توانید در مکان های مختلف از آن استفاده کنید و پس از استفاده آن را در گوشه ای بگذارید.

این نوع پله دارای انواع مختلف با جنس های مختلف آکاردئونی، فلزی و چوبی می باشد و اندازه های آن نیز مختلف است تا هر فرد بر طبق نیازی که دارد بتواند یکی از انواع مدل ها و اندازه های آن را خریداری کند.

نام دیگر پله متحرک، پله جمع شو می باشد.

این نوع پله ها در فروشگاه های مختلفی به فروش می رسند و قیمت آنها نیز به جنس و اندازه آن بستگی دارد. به هنگام خرید به راحتی و کیفیت آن دقت کنید .

قیمت هندریل پله برقی

هندریل پله برقی همان نوار لاستیکی متحرکی است که بر روی شیشه کنار پله برقی نصب می شود.

هندریل ها به صورت متری به فروش میرسند و قیمت آنها به کیفیتی که دارند بستگی دارد. دو سر این نوار آزاد است و پس از مشخص شدن متراژ، دو سر آن توسط دستگاه لوپ به یکدیگر متصل می شود و برای تسهیل در استفاده از پله برقی، کنار پله برقی نصب می شود.

هندریل ها از چند لایه تشکیل می شوند که درونی ترین لایه آن از جنس الیاف است، لایه های بیرونی آن نیز از جنس پلاستیک فشرده است که باید انعطاف پذیری بالایی داشته باشد و جنس آن به قدری محکم و سخت باشد که به راحتی دچار خراشیدگی و پارگی نشود.

قیمت هندریل جدا از قیمت پله برقی است و چندان ارتباطی با آن ندارد.

معرفی فاکتورهای مهم و تاثیرگذار در طراحی و نصب پله برقی

در طراحی و نصب پله برقی عوامل متعددی از جمله الزامات فیزیکی، موقعیت مکانی، الگوهای تردد کاربران، ملاحظات ایمنی و ترجیحات و مسائل زیبایی شناختی تاثیرگذار است.

در این زمینه باید ابتدا عوامل فیزیکی همانند فواصل عمودی و افقی محل نصب سیستم را در نظر گرفت. با در نظر گرفتن عوامل فیزیکی می توان ارتفاع و طول پله برقی را تعیین کرد. قدرت و استحکام ساختمان برای تحمل اجزای سنگین پله برقی از دیگر مسائل مربوط به عوامل فیزیکی است. مساله بعدی موقعیت مکانی نصب پله برقی است که اهمیت زیادی دارد. زیرا پله برقی ها باید در مکان هایی نصب شوند که به راحتی توسط کاربران قابل استفاده باشند. همچنین مسیر رفت و برگشت پله ها باید از هم فاصله مناسبی داشته باشند و در فضای محدودی قرار نگیرند.

در طراحی پله برقی باید به الگوهای تردد یا ترافیک کاربران نیز توجه کرد. در برخی از ساختمان ها هدف از نصب پله برقی تنها جابجایی کاربران از یک طبقه به طبقه دیگر است. اما در ساختمان های دیگر ممکن است اهداف خاص تری همچون هدایت کاربران به نمایشگاه های متنوع برای نصب پله برقی در نظر گرفته شده باشد. تعداد کاربران استفاده کننده نیز اهمیت زیادی دارد. زیرا پله برقی به گونه ای طراحی می شود که تعداد مشخصی از کاربران را در خود جای دهد. ظرفیت پله برقی باید به گونه ای باشد که بتواند بیشترین میزان تقاضا برای جابجایی کاربران را بدون مشکل خاصی برآورده کند. این مساله به خصوص در اوقاتی که تعداد کاربران به طور ناگهانی افزایش می یابند، اهمیت زیادی پیدا می کند. برای مثال پله برقی هایی که در ایستگاه های راه آهن نصب می شوند، باید طوری طراحی شوند که در هنگام رسیدن قطارها و اوج ترافیک کاربران، در ورودی های پله ها ازدحام بیش از حد نداشته باشد.

مساله ایمنی نیز از جمله فاکتورهای بسیار مهم در طراحی و ساخت پله برقی ها محسوب می شود. پله برقی ها باید طوری طراحی و نصب شوند که امکان نصب سیستم های ضد حریق در آن ها وجود داشته باشد. یا این که پله برقی ها در سالن هایی نصب شوند که امکان آتش سوزی در آن ها وجود نداشته باشد. برای آن که خطر گرمای بیش از حد وجود نداشته باشد، باید سیستم تهویه مناسب برای فضاهایی که موتور و چرخ دنده ها در حال کار هستند تعبیه شود. اگر پله برقی وسیله اصلی برای جابجایی کاربران بین طبقات است بهتر است از پله های معمولی در نزدیکی آن استفاده شود. همچنین ممکن است لازم باشد برای افراد ناتوان و معلول روی ویلچر، آسانسور مناسب در مجاورت پله برقی نصب شود. در نهایت باید مسائل زیبایی شناختی نیز در طراحی پله برقی مورد توجه قرار گیرد. معماران و طراحان پله برقی می توانند از انواع مختلف سبک ها برای طراحی ظاهری و نیز از رنگ های متنوع برای رنگ آمیزی نرده ها و پانل های کناری پله ها استفاده کنند.

قیمت پله برقی برای منزل

پله برقی خانگی یا صندلی پله پیما دستگاهی است که کاربر روی آن قرار گرفته و بین طبقات جابجا می شود. قیمت پله برقی برای منزل رقم مشخص و ثابتی ندارد و به فاکتورهایی بستگی دارد. در واقع این فاکتورها قیمت پله برقی برای منزل را تعیین می کنند. این فاکتورها شامل موارد زیر می شوند:

  • طول مسیر و تعداد پله ها: هر چه این مسیر بیشتر باشد، نیاز به دستگاهی با طول ریل های بزرگ تر وجود دارد.
  • شیب پله ها: مطمئنا هر چه شیب پله ها بیشتر باشد، دستگاهی باید نصب شود که قدرت بالاتری نیز داشته باشد. در این صورت قیمت پله برقی خانگی آن افزایش می یابد.
  • وزن قابل تحمل: پله برقی های خانگی با توجه به وزن افرادی که جابجا می کنند، با یکدیگر تفاوت دارند. در این صورت دستگاه هایی که بتوانند وزن بیشتری را تحمل کنند، قیمت بالاتری نیز دارند.
  • نوع موتور: موتورهای پله برقی های خانگی با یکدیگر از نظر نوع، قدرت و متریال ساخت تفاوت های زیادی دارند. مورتوهای ساخت برندهای شناخته شده که نیروی زیادی نیز تولید می کنند، قیمت بالاتری نسبت به دیگر موتورها دارند.
  • متریال مورد استفاده در ساخت دستگاه: دستگاه هایی که قطعات و بدنه آن ها از متریال باکیفیت و مرغوب ساخته شده اند، با قیمت بالاتری نیز عرضه می شوند.
  • محل نصب دستگاه: در صورتی که محل نصب پله برقی خانگی به گونه ای بوده که نیاز به انجام اقدامات زیادی برای آماده سازی داشته باشد، روی قیمت تمام شده دستگاه تاثیر می گذارد. منظور از قیمت تمام شده، قیمت خرید دستگاه به اضافه دستمزد نصابان برای نصب آن است.
  • امکانات و آپشن ها: پله برقی های خانگی که امکانات و آپشن های بیشتری دارند، قیمت آن ها نیز گران تر است.

خرید پله برقی

پله برقی ها دستگاه های پرکاربردی هستند که در ساختمان هایی همانند فروشگاه ها، مجتمع های تجاری، مراکز خرید، فرودگاه ها، ایستگاه های راه آهن، ایستگاه های مترو، هتل ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرند. از این رو با توجه به کاربردهای فراوان، خرید پله برقی نیز مساله ای مهم برای مدیران این گونه مکان ها به شمار می رود. در خرید پله برقی باید به فاکتورهایی از قبیل نوع کاربری ساختمان، میزان ترافیک کاربران، نوع موتور پله برقی و میزان توان آن، نوع شرکت سازنده سیستم، نوع طراحی و شکل ظاهری سیستم، ایمنی و رعایت استانداردهای آن، حرکت روان و سرعت پله ها، میزان سروصدای ایجاد شده به هنگام کار کردن دستگاه، میزان مصرف برق، مقاوم بودن بدنه، نوع ترمزها، ابعاد دستگاه از نظر طول، عرض و ارتفاع، ظرفیت پله ها، امکانات اضافی، قیمت دستگاه، نحوه سرویس و نگهداری سیستم و غیره توجه کرد. در این صورت دستگاهی که خریداری می شود مناسب بوده و کیفیت و کارایی بالایی نیز خواهد داشت.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت پله برقی

این وسیله دارای بخش های مکانیکی و الکتریکی متعددی است.   با توجه به ابعاد و  میزان پله هایی که این دستگاه دارد و لوازم جانبی که در آن استفاده شده است، قیمت  پله متحرک متفاوت خواهد بود. نصب این دستگاه و همچنین تعمیر احتمالی بخش هایی از دستگاه در حین نصب دارای هزینه خواهد بود که باید در نظر بگیریم. تجهیزات جانبی با توجه به ابعاد دستگاه متفاوت خواهد بود. قیمت ها بر اساس برند و شرکت سازنده تجهیزات این دستگاه نیز متفاوت خواهد بود. بهتر است اطلاعات دقیقی از شرکت های سازنده و قیمت ابعاد مختلف این محصول را از آنها بخواهید.

شرکت هیرو آسانسور وارد کننده انواع پله برقی، پله متحرک، پیاده رو متحرک( رمپ ) و تمام قطعات پله برقی از جمله موتور پله برقی و هندریل و سایر قطعات آن می باشد.

برای اطلاع از قیمت پله برقی و قطعات آن با شرکت هیرو آسانسور تماس بگیرید.

شرکت پله برقی

شرکت های مختلفی در زمینه تولید و نصب انواع پله برقی ها فعالیت می کنند که از نظر کیفیت و کارایی محصولات با یکدیگر تفاوت دارند. یکی از شرکت های مطرح در این زمینه شرکت هیرو آسانسور است که در کنار تولید انواع آسانسورهای باکیفیت، مدل های مختلف پله برقی را نیز با توجه به نیازهای کافرمایان طراحی و تولید می کند. این شرکت علاوه بر تولید پله برقی ها، اقدامات لازم برای نصب این سیستم ها در محل را نیز به انجام می رساند. شرکت هیرو آسانسور کوشش می کند تا پله برقی ها را با توجه به فناوری های جدید و رعایت استانداردهای مختلف کارایی و ایمنی تولید کند. تا این سیستم ها پس از نصب، ضمن داشتن کارایی بالا و ایمنی لازم، از نظر طول عمر نیز بتوانند سال ها در مکان های مختلف کار کرده و به جابجایی کاربران بپردازند.

هیرو آسانسور به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو فعال در صنعت آسانسور و پله برقی، رضایت مشتریان را در اولویت اول قرارداده و همواره در محصولات تولیدی خویش، ایمنی، کیفیت و زیبایی را باهم تلفیق می کند و محصولی منحصربفرد ارائه می کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

02188882500

نقشه اجرایی پیاده روی برقی شیبدار

دانلود نقشه

نقشه اجرایی پیاده روی برقی مسطح

دانلود نقشه

نقشه اجرایی پله برقی  ’30

دانلود نقشه

نقشه اجرایی پله برقی ‘35

دانلود نقشه

پله برقی خانگی چیست؟

پله های برقی خانگی بر اساس استفاده در ساختمان های مسکونی طراحی شده اند و افراد نیز می توانند با توجه به بودجه ی در اختیار خود، بهترین و مناسب ترین این تجهیزات را تهیه و آن را مورد استفاده قرار دهند.

پله برقی ها به چند دسته تقسیم میشود ؟

پله برقی ها را با توجه به آیتم های بسیار متعددی به انواع مختلفی تقسیم بندی می کنند که از مهمترین و اصلی ترین این آیتم ها می توان به نوع شیب پله های برقی اشاره کرد که عبارتند از :

  • سی درجه
  • سی و پنج درجه
  • متحرک شیب دار

ویژگی های یک پله برقی مناسب چیست؟

  1. حرکت روان و مصرف بهینه انرژی
  2. عدم ایجاد سر و صدای در هنگام حرکت
  3. رعایت استانداردهای لازم در کیفیت ساخت و میزان امنیت
  4. …..

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.